Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 arkadaşlar nedersiniz bir gün trip yada başka bir yerde RA2 ciler buluşsak kapışsak.Minerlara böcük soksak.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yarın varım abi tripte rune ve RA2[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ama abi ben yarın yalovadayım haftasonu RA2 yapsak.bu arada tek mi gelcen yoksa adam getircen mi?[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yarın sabahtan varım aksama gidiorum keh keh yatar[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ra2 iyidir can sıkmaz[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Red Alert te Yuri nin ordusunu kimse yenemez Civi civi söker derlerya iyi oynarsan Yuriyi kimse sökemez
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 böle nostaljik bi oluşuma ben de katılabilirim, eskiden çılgınlar gibi oynardık..[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!®
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 onn yaz boyu istanbuldayım bende katılcam haftaya[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Öne çıkan mesajlar