Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 said: Uluslararası Platformlarda Türk Fotoğrafını başarı ile temsil eden Sayın Alptekin BALOĞLU, Dünya Sualtı Görüntüleme Festivali'nde 2 ödüle birden layık görüldü. Alptekin Baloğlu, Fransa, Marsilya"da 36.sı düzenlenen “Dünya Sualtı Görüntüleme Festivali”nde "Bir Balığın Gözünden Boğaziçi" adlı dia gösterisi ile önemli bir ödül kazandı. Sualtı fotoğraf sanatçısı Baloğlu, İstanbul"u daha önce uygulanmamış bir teknik olan su yüzeyinden çektiği fotoğraflarla hazırladığı dia gösterisiyle, sualtı dünyasının oskar töreni olarak tanınan bu prestijli festivale katıldı. yazının devamı.. harikaymış, ben çok beğendim şahsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 okan bayülgen'in programında görmüştüm cidden çok güzel fotograflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kesinlikle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 neden fotopya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 beni buyulemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 rakı dediğin şu oluyor; http://www.buyukkeyif.com/uploads/images/5000000000007885.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar