gecko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 abi dışardan geldim şimdi bahçe kapısından girdim apartmana girecem bi adam seslendi arkamdan genç diye dedim noluyo döndüm buyrun dedim böyle kırmızı kasket şapka, siyah montlu amca rütbesine ulaşmış kısa boylu bir ihtiyar geldi şöyle bi konuşma geçti aramızda : - selam genç - buyrun - ben türkiye şampiyonu ercan - ??? - bir şey soracağım da (elinde ajanda var açtı ona baktı) - evet - şu üstünüzdeki dairenin fiyatı ne kadar? - 100 ila 200 arası.. zaten fiyatı duyan kaçıyor kimse almıyor (gerçektir fiyat sallamadım) - hmmm ... peki kredi imkanı falan yok mu yada kiralık - yok valla sadece satılık... (o sırada dikkat ettim ağızında diş bile yok ihtiyarın) - hmm peki teşekkürler bu arada sokağın adı neydi - (burayı makaslıyorum şimdiden ev adresi vermiyim :) ) - teşekkürler genç sonra arkasını dönüp gitti, o sırada evden bişey alıp tekrar dışarı çıktım, ajandasına birşeyler yazıyodu sonra yukarı çıktı kayboldu. adam gerçekten şampiyon mu, şampiyonsa ne şampiyonu bilmiyorum ama parasız kalınca ajanda alıp etraftaki evleri sormak gayet pratik bişimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 pazar gecesi eviniz soyulucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ha bide konuşma esnasında kaç metre kare ev kaç artı bir onu da sordu harbi lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 adam sizin evin krokisini çizmiş git sigorta yaptır hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Ben olsam gider bacaklarını kırardım adamın . kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 banada kargo geldi 17 tl dediler almadım 5 dk sonra polis geldi adamı dolandırıcılıktan almışlar 900 tl mi ne para toplamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Cairne said: banada kargo geldi 17 tl dediler almadım 5 dk sonra polis geldi adamı dolandırıcılıktan almışlar 900 tl mi ne para toplamıs AHAHAHA mükemmel fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 küsüratlı rakam veriyim de salladığım anlaşılmasın demiş adam hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Farinal said: Cairne said: banada kargo geldi 17 tl dediler almadım 5 dk sonra polis geldi adamı dolandırıcılıktan almışlar 900 tl mi ne para toplamıs AHAHAHA mükemmel fikir AHAHAHAHA SUPER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 peki verdiği fake kargoların içinde ne vardı acaba onu merak ettim ben ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 abi nolcak hayvan gibi koli yaparsın açana kadar tüy zaten bişi derlerse ne bilim abi bende emir kuluyum sipariş geldi getirdik dersin :D meraktan hanginiz almaz abi gelen kargoyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben adresini tanımıyorsam almam abi geri yolla derim . ya da kim yollamış bir telefon açarım. geri götürsün , lazımsa sonradan geri alırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 5 lira desen alır herkes. 20 eve git 1 günde 100 lira 1 ayda 3000 şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 kartonu açma yerlerini misina ile tutturur veya yapıştırırsan sittin sene açamaz lol gerçi bir kural var, siz kargoyu teslim aldığınızda ürünü açıp kontrol etmek zorundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Aldığım hiçbir kargoyu kontrol etmedin anında, hatta sabahın köründe geldikleri için kargoyu bir kenara atıp akşam döndüğümde açıyorum genellikle. Güvenle kazıklanabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben internetten hdd sipariş etmiştim. bilgisayara takıp çalıştırdım format attım test yaptım hatta bu sırada kargocuya da üçü bi arada yaptım bahşişini aldı gitti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 gecko said: kartonu açma yerlerini misina ile tutturur veya yapıştırırsan sittin sene açamaz lol gerçi bir kural var, siz kargoyu teslim aldığınızda ürünü açıp kontrol etmek zorundasınız. bu kurala hiç uymadım hiçte kimseden duymadım/görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 kontrol etmezsen ürün bu şekle dönebiliyor. teyzemin başına gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben de hiç açmaya tenezzül edemedim hep geliyo imza çak diyip hemen gitmeye çalışıyo kargocu eh dur hacı bi kutuyu açacam diyemiyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Farinal said: gecko said: kartonu açma yerlerini misina ile tutturur veya yapıştırırsan sittin sene açamaz lol gerçi bir kural var, siz kargoyu teslim aldığınızda ürünü açıp kontrol etmek zorundasınız. bu kurala hiç uymadım hiçte kimseden duymadım/görmedim gittigidiyor dan öyle mesela. açmak zorundasınız eğer açıp kontrol etmezseniz kargoyu yolladıktan sonra ürün yanlış çıkarsa itiraz etme hakkınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar