ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Ana bir klasörün altındaki yüzlerce klasör altında binlerce mp3 var şu anda bilgisayarımda. Bütün bunları bir şekilde listelemek istiyorum ama teker teker falan uğraşacak ne vaktim ne mecalim var. Mesela bir klasör altında yer alan şarkıları analiz edip, bir excel dosyasına dizin olarak aktarabilen programlar var mıdır? İlla excel olmasına gerek yok tabi ama olabildiğince çok insanın o dosyayı açabilmesini istiyorum, dolayısıyla bilindik bir program olmasında fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sarkilarin taglerini okuyup excele liste mi yapsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 tagleri okuyabilir evet, güzel olur ya da "Ana klasör --> Grup adı --> Albüm adı --> Şarkı adı" genel olarak bu şekilde yer alan mp3lerin dizin adreslerini değil de, adlarını vesaireyi aktarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 butun mp3 dosyalarini bulup, sonra onlarin dosya adlarini yazicak bisey mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 E itunes'a falan koyduktan sonra export desen olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 abi, 180 gb arşiv var; itunesa atana kadar ömrüm çıkar. ya işte radyoya istek alırken "elimdeki parçaları şu dosyadan görebilirsiniz" demek istiyorum; ama elimde 100-200 parça olmadığı için kapsamlı bir şey yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 winamptan listeyi uzat, screenshot al tek resim dosyasına yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yav winampte oyle bisey vardi gibi geliyo sanki bana, cunku bi ara birileri upload filan ediyodu playlistlerini, winampe bak, orda hede hodo olarak kaydet filan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 180gb arşiv için picasayı kapatırım herhalde böyle bir şey yaparsam ardacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 generate html playlist diye bir seçenek var winampta ama pek de iyi bir şey değil o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 niye? istediğin şey işte. çaşıt mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 şöyle birşey işini görebilri mi ki http://www.cpearson.com/excel/FolderTree.aspx alternatiflerine googleda folder OR directory OR file tree view OR listing gibi aratarak bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yatarken itunes'a at sabaha biter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 CMD'yle muzik klasorunun altina git. dir -R > playlist.txt yaz... belki calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mp3Tag programı işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 mp3tag(tu) peki ben bu exportladığım .html dosyasını rapid vs dışında bir yere upload edebiliyor muyum ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bende mp3tag demeye gelmistim cok güzel yapiyor hatta herhangi bir hostun yoksa ücretsiz hostlardan birine bak oraya html olarak oldugu gibi atarsin zaten tasarimina kadar yapilmis oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar