Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Oynamış bitirmiş zevkalmış kimler var? Online olacak olan 11 i oynamayı planlayan varmı?[hline]I had a part in everything,Twice i destroyed the light and twice i failed,I left ruin behind me when i returned,but i also carried ruin with me. William The Invincible Healer :D
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Şimdi diceksiniz anime ile ne alakası var? Var.Final Fantasy i anime bi oyun olarak görebiliriz...[hline]I had a part in everything,Twice i destroyed the light and twice i failed,I left ruin behind me when i returned,but i also carried ruin with me. William The Invincible Healer :D
-SacrificE- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Bi arkadaşım var hastası söliimde online olunca cvp atsın şuraya hehe[hline]?
ThunderStorm Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 *Arkadaş online olur* Ben VIII we X i bitirdim, XI we X-2 bekliyorum hiddetle, şimdi VII ye başlayacağım. Zaten FF i Anime ye koyman değil, koymaman mantıksız olurmuş Fierce. Oyun resmen poligonal anime :p . Zevk almamak mümkün mü zaten FF gibi bi seriden. Hele hele 8 den. İnsan oyunu bazen durdurup sadece tek bi cümle için 1 saat ayırmak istiyor kendine durup düşünmek için. (Quistis rules! ;) ) 10 dan daha çok beğendiğimi de belli etmişimdir herhalde. Ama hem 8 hem 10 için söylenecek tek söz war, oynadığımın her dakkasına değmiştir ve böyle oyunlar çok az çıkar. Denemediyseniz sizde deneyin :p[hline]Devils Never Cry
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 yok baba (Zell Rules) der ve susarım bende 5 6 7 8 9 10 u bitirdim ama en zevklisi kessinlikle 8 fakat nedense kimse sevmiyo bu oyunu ya deli oluyom böyle laf fln edenlere ben 8 i bitirdiğimde bi hafta falan sırf son demo yüzünden komaya girmiştim hatta şimdi gaza geldim bi daha oynucam[hline]I had a part in everything,Twice i destroyed the light and twice i failed,I left ruin behind me when i returned,but i also carried ruin with me. William The Invincible Healer :D
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 nası kimse sevmiyo 8 i? bi tek 9 sevilmiyo fazla o da ana karakterin kuyruğu olduğu için :-p hastasıyım 7 ve 8 i bitirdim 9 u emulatörle oynuyorken bozukluk çıktı. bi ara başka cd ile denicem düzelirse o da bitecek. ps2 alırsam zaten sırf ff x ve x2 için alcam resmen...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 PS2 da inan süper, bende CD yi bir arkadaştan almıştım, yarısana geldim çoçuk istedi verdik geri. Fiyatı düşünce alıcam, en son 50$ dı hala.
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Grudge, 30 April 2003 00:37 tarihinde demiş ki: nası kimse sevmiyo 8 i? bi tek 9 sevilmiyo fazla o da ana karakterin kuyruğu olduğu için :-p hastasıyım 7 ve 8 i bitirdim 9 u emulatörle oynuyorken bozukluk çıktı. bi ara başka cd ile denicem düzelirse o da bitecek. ps2 alırsam zaten sırf ff x ve x2 için alcam resmen...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Kimse sevmiyo derken..... -Abi FF oynadınmı hiç? dediğim zaman bön bön bakan suratlar görüorum :))[hline]I had a part in everything,Twice i destroyed the light and twice i failed,I left ruin behind me when i returned,but i also carried ruin with me. William The Invincible Healer :D
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 clueless onlar boşver geç... :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 sadece ff3 ve 4 ü oynayabildim maalesef korsan cdleri çıkmadı galiba ff serisinin[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
ThunderStorm Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Fiercewind, 29 April 2003 23:11 tarihinde demiş ki: yok baba (Zell Rules) der ve susarım Zell ya ahah Zell gibisi yoktur doorudur. Ya FF konusunda clueless olunmamalı diyorum ben her daim. Ayrıca FF9 un en az rağbet gördüğü de doğrudur, ben oynamadım we sanmıyorum oynayacağımı da, tarz değişikliği mevcutmuş diye duydum. 8 in son demosunda da insan nasıl alt üst edilir o konu irdelemiş SquareSoft. 10 unda çok okkalı bi içeriği var tabi de ben burdan spoil werip dayak yiyerek ayrılmak istemediğim için susuyorum :) X-2 hakkında da şimdiye kadar nerede okuduysam herkes çok olumlu yorumlar yapmış. Japonlar yapıyo demekten başka diyebileceğim birşey yoktur :) Arada XenoGears oynayan war mı? (off-topic oldu biraz ama o da Square RPGsi siye sordum)[hline]Devils Never Cry
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 XenoGears ı sadece duydum gamespotta fln gördüm... ya aslında türkiye bu tür oyunlar açısından çok şanssız Kingdom Hearts alıcam 3 aydır kıvranıyorum yok...[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe --------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Öne çıkan mesajlar