Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın ehliyet sınavı var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sınav var yarın hiç bişey bilmiyorum çalışamadım yoğundum deli gibi.internette vidyolar varmış. adam gibi zamannda o vidyoları izleyen ve "eet aga gerçekten işe yarıyo"diyen varsa link bekliyorum.hep rarlı buldum rar sucks. tek dosya halinde arıyorm
Mesaj tarihi:
ben 2-3 gün önce çalışmaya başlamıştım baya iyi notla geçmiştim. ilkyardıma çalışmamıştım 72 ile mi ne geçmiştim 1 soru yapamasam geçemiyodum. hani moral bozmak olmasın da o ehliyet sınavı kitaplarına 2 gün adam gibi çalışsanız tamam ama geçe bırakmışsınız be...
Mesaj tarihi:
Abicim saka misiniz ? Senelerdir ayni sorular. Hic degismiyor. Oturup ezberleyip gireceksiniz. Bas bas bagiriyoruz aylardir benzer topiklerde.

Bir der maksimum 1 saat suruyor.
Mesaj tarihi:
link atabiliniz mi? ilk yardım eğitimim var. trafikden de mantık ve levha bilgimle geçerim diye düşünüyorum. bi motor lazım. o da vidyo falan diyolar işte.nerden bakim motora
Mesaj tarihi:
çıkmış motor sorularını oku gir. geçersin rahatça. ilk yardım trafik falan ilkokul bilgileriyle sınırı geçebiliyorsun zaten ama motorda çalışmak lazım çıkmış sorulara.
Mesaj tarihi:
Max Yanlış Sayın:
İlkYardım:9
Trafik:15
Motor:12

Eğer bunlar bir sayı artarsa, artandan kalıyorsun.

Yukarıda geçmişte çıkmış sorular var. Oradan indir denemeleri, hem çöz hemde doğru şıkları işaretle.

Sonucunuda buradan hesapla abi.

Hadi iyi çalışmalar.
  • Yeni Oluştur...