Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Oglen mediamarkt'a gittim bircok blizzard oyununda promosyon vardi. Tabi baska oyunlar icinde gecerliydi. bir alana iki oyun bedava tek sart bu uc oyundan sadece en pahali olaninin ucretini oduyorsunuz digerleri beles. Hemen bi sc+diablo+warcraft3 patlaticaktim 30tl ye ama param yoktu yanimda bence bi degerlendirim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 24 ay boyunca ayda 2 oyun almak şartı ile, anlaşma iptali kalan ay miktarı * 2 oyun ücreti şeklinde. değil lan salladım, gidin alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bana da overgame den mesaj geldi şimdi bunu söyleyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 olm yapma bole seyler haber verigime pisman oluyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bende gordum deminde hep eski oyunlar diablo 2 yi zaten 20 ye almsitim 30 a satiliyor simdi neredeyse ayni hesap heh ama orjinal diablo 2 niz starcraftiniz warcraftiniz yoksa giidip alin sonra HADI ORJINAL OYUNLARIMIZI GOSTERELIM threadinde patlarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar