QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bu videoyu ve şarkıyı çok seviyorum paylaşayım dedim... http://www.youtube.com/watch?v=as59Id4eHhc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Farinal said: gay Kim? Banderas mı? Yoksa bana mı laf atıosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pHO5KWIMZUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 QueenofSpades said: Farinal said: gay Kim? Banderas mı? Yoksa bana mı laf atıosun? tango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bu da kült bir tango sahnesi oldu tabii haklısın :) Ne o? Peace? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 en iyi tango down olan tango dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Farinal said: QueenofSpades said: Farinal said: gay Kim? Banderas mı? Yoksa bana mı laf atıosun? tango Bir çok taşşş gibi adam tango yapıyor, hiçbiri gay değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ceasefire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bkz: Benim hocam Özhan Araz, en yakın arkadaşı ile dans etmektedir. İki erkek dans etmelerine rağmen "gay" yakıştırmasını asla hak etmemektedirler. Çok da ünlüdürler, tapıyorum kendilerine... http://www.youtube.com/watch?v=OYMLGYcqF98 Ve ayrıca http://www.ozhanserkan.com/ozse/video/grtc06.wmv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 belki gaylerdir ne demek gay yakıştırmasını hak etmiyorlar sen gaylere 2.sınıf insan muamelesi yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ouv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 of hastasiyim gotan project Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Pardon, yanlış bi laf ettim haklısın. Gay değiller dedim, sadece "sanat icra ediyorlar" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şarkıyla uyumlu olsun diye mi yavaşlatmışlar görüntüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 tanga sandim heycanlandim bian gecti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hatunun gideri varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Tenekeadam said: hatunun gideri varmış. öeh ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bu muhabbet yüzünden ban gelicek birine ama du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ne alakası var banla,patinin bir geyiği bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 video için demedim albümde falanda kullanılıyor sıklıkla userlara hitaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 tanga diye girdim tangoymus meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Laorx said: sanki gay gibi? ama yine de önemli bir sanatı başarı ile icra ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 aynen lan ve senın mesajını okudugumda anladım ben bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar