dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 nalet bi ders ve ben hocasindan cok korkuyorum. yapmam gereken bi sunum vardi ve ben yapmadim, zaten 20 puan ordan kiricak. ve yapmak icin son sansim yarin. konumuz: dynamic congestion control dersi daha once almis olanlar bana yardim ederse cok sevinirim, 5 dk oyle bahsedebilecegim seylerin oldugu bi slayt hazirlamam lazim. derslere girmedigim icin konuyu yeterince bilmiyorum, imdak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 odevimi yapin demiyorum, burusturma yuzunu konuyu bilmiyorum bari ondan bahsedin misal ders kitabimda "dynamic congestion control" diye bisi yok. congestion control olayı var da bu baslik yok farkli bisi mi bu misal? onu diyin bana yoksa ben congestion nasil control edilir falan gibin giriyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 %47 yetmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Valla dynamic congestion diye bi şey ilk defa duydum. Dynamic Congestion Control felan gibi bişey olabilir belki. Biraz aradım da pek bişi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yaptim sunumu gayet :f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 gayet f mi gayet :D mi? e ikincisidir inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 :f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 msnimde olsan anlardin cok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dory said: anlamadim of feci saçmalamışım afasfdsaf.. ahah kusura bakma ya.. neyse yapmışın artık hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bu ne bilmiyorum yazmak istedim. ama biliyor olsam beni döver miydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar