RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 önümüzdeki iki hafta içinde dubai'ye gidicem de bi laptop almak istiyorum, ama beni 4 sene rahat götürsün de istiyorum :D rahat rahat yeni çıkan oyunları oynayabileyim, kafama göre tvlere bağlıyp hd film izleyebileyim istiyorum. Fiyat da 2000$ gibi fazla bi miktar olmadığı sürece (ki bi de dubai de ucuz bunlar) tüm önerilerinize açığım edit: şık bişey olmasını istiyorum 15'6 ekran olması iyidir galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Oyun oynamak isteyen biri icin bundan guzel tavsiye olmaz. Ne alirsan al icinde ATI kart barindiran laptop alma. Yeni cikan oyunlari oynarsin bi guzel ama ta ki oyunun yapimcilari ATI kartlar icin bir fix, patch vs. cikarana kadar beklemen gerek. Bi kac ay beklerim diyosan al. Tecrube konusuyor. :) Bir ATI karta $400 verip oyunun ana menusunu dahi acamamak feci koyar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Dubai pek ucuz değil yalnız. Hayal kırıklığına uğrayabilirsin :) Büyük -zaten hepsi büyük- AVM'lerdeki fiyatlar TR ile hemen hemen aynı. Deira'da bizim Sirkeci kıvamında yerler var fakat çakma ürün veya iç ekipmanları değiştirilmiş ürünler bulunabiliyor biraz daha ucuz fiyatlara. Pazarlık etmek lazım ama pekte oralı olmuyorlar. Bir yemek parası kadar indirim yapmak gibi bir lafları var. Şu kadara ver deyince ooo o bi yemek parasından fazla diyorlar hemen. Giyim, saat falan ucuz Dubai'de sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar