DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Makine saat 15:00 itibariyle arada sIrada kendine reset atmaya bashladI! Nerden kaynaklandigi konusunda fikir uretebilecek deneyimli donanim/yazilimcilar araniyor![hline]
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Aynısı bu sıralar bendede başladı garip..[hline]Geri döndüm...
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ilginchmish burdada arada bir voltaj dusuyor ama giden sadece makine oluyor..[hline]
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bone son 10 dakika içindemi iki sefer?[hline]Geri döndüm...
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Elektrikden heralde; az önce buradada (10 dk fln önce) voltaj düştü.[hline]Geri döndüm...
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bi solucan var bilgisayarlara girdiğinde arada bi kapatıp duruo bilgisayarı. belki sizin bilgisayarlarada bulaşmış olabilir. bi tarayıverin anti-virüs programıyla. eğer solucan felan çıkmazsa, kapanmasının başka ne nedeni olabilir konusunda şuan hiçbir fikrim yok. ama nedenini bulursam haber veririm. Saygılar.[hline]if you wants a baby, please jump on a lady!?
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 az önce lamba ile birlikte bilgisayarda kapanıp açıldı. Kesin voltajdan.[hline]Geri döndüm...
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 lol bone aynen..soktum ne var ne yokh kontrol ettim fanlarI falan bi sorun yokhtu ..[hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 lol beyler fırtıan oldugu için elektrik hatlarında gidip gelmeler oluyor voltaj düşüyor bazen bu analrda televizyonun buna tepsiki pc kadar çabuk değil çünkü cpu çok daah hassas oldugu için hemen korumaya alınıyor ve kapatılıyor doğal olarak da restart atıyor pc mesela demin gene oldu bana çözümü: ups alırsın babalar gibi fırtınada olsa yağmurda yağsa sorunsuz pcyi kullanırsın[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 aynen benimde gitti[hline]Geri döndüm...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 eski kasalardaki power suplydevreleri çok boktandı bunun gibi bikaç voltaj düşmesi yükselmesi olaylarında devresi yanıyordu allahtan şimdikiler güzel birde bazen elektrikler gider pc kapanır 5 dakak sonra elektrik gelir açarsın pcyi çalışmaz bu durumlarda telaş yapmayın. Pcnin power giriş kablosunu çıkarın tekrar takın bi 10 dakka bekleyin sonra açın düzeliyor[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum
Öne çıkan mesajlar