Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Selamlar, Vanilladan beri oynadığım hesabımı satmak istiyorum. Gizli soru, kutu vs herşeyi vericem. Sadece paladin oynadım bugüne kadar o yüzden pala'nın her üç talent gearı da var. 80 Bloodelf kendisi. Dur armory koyayım. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Quein Göründüğü üzere Auchindoun da. Tanking/Heal/Retri gearı var. Ama hep retri oynadığım için en gelişmişleri retri. Retri'nin arena gearıda var furi. Bu arada ikinci account da battle.net ile buna linklenmiş durumda olduğu için onuda satıcam beraberinde. Onda da oynamadığım 70 troll rogue var. BC ye kadar update'li. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Reob Migrate yarı kaldığı için gözükmüyor olabilir. İptal edicem, update olunca gözükür. Onun dışında pala'nın altı var banka, içinde bilimum enchant malzemeleri ve consumable var. Üzerinde 5k ya yakın para ve birçok çeşit binek var. 6 7 tane title sahibi. Bankadakilerle birlikte maddi yükü 14 15k yı bulur. Bu birbirine bağlı iki account için istediğim fiyat 600 TL. Zaten kutular bile para ediyor. 4 seneme değsin istiyorum birazda. Aslında dha pahalı ederdi de, okul yoğun olduğundan 1 aydır oyunda yokum. Yeni patchde geldi... Herneyse ulaşmak isteyen [email protected] e-mail adresinden ya da buradan ö.m. yolu ile ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Trollemek gibi olmasın ama 600TL etmez yani. Çok para istiyorsun. Paladinin üstünde 600TL edecek gear yok. Hep 200 ve 219 levelli itemin var. 1 tane bile triump yada conquest yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Tamam emek vermişsin 4 yıl falan ama kimse 4 yıl emek verdim , şukadar yoruldum, Uykusuz geceler falan bunlar alan kişinin umrunda olmaz açıkcası. Eğer son level itemları yoksa cidden 600 TL çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Haklı olabilirsiniz tabii. Ancak dediğim üzere istediğim fiyat bu şekilde. Marka dolu karakterde. İsteyen 2 parça daha alabilir ki, kafalığı truipmh ile değiştirmek üzere iken kapadım accountu. Item konusuna daha fazla değinecek olursak guildin en iyi dpslerindendir. Twinlerde 9800 DPS'E kadar gördüm. Kombinasyon iyi yani itemlerde sorun yok çünkü 4 yıldır başka hiçbir karaktere aşinalığım olmadı. İsteyen halen ulaşabilir. İlan aktiftir. Niyeti olan için indirim düşünülebilir. Ulaşmanız yeterli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben 7 80 charlı 70k cash paralı hesabı 1200tl ye verdim acil ihtiyaçdan 2 den aşağı vermezdim ihtiyacım olmasa.emek sökmüyor yane sonuçda item ıvız zıvırlarsa lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Hakikaten çok pahalı üzerindeki itemlere göre. Eğer bu parayı almak istiyorsan kıyıcaksın vaktine giriceksin ICC25'ten toplayacaksın itemleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Selamlar, Oyunu bıraktım tamamen. Zaten cataclysym de bırakacaktım. Baydı artık. Karakter başlık açıldığında olduğundan daha iyi durumda şuan. 6k yı geçkin gold var. Banka aynen duruyor. Epic bineği gree proto bronze drake vs var işte. Başlamak isteyenler için uygun. Yeni fiyat giricem, 250 liraya pazarlıksız vericem direk. Kutu + altın fiyatına denk geliyor işte yaklaşık olarak. İlgilenenler ö.m. dan ulaşabilir. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar