Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

servis hizmetleri ve markalar

zass

Öne çıkan mesajlar

insan başına gelince markalar arasında çok ciddi hizmetfarkları olduğunu görüyor. vatanbilgisayardan topladığım pc nin ekrankartı bozuldu msı 9800 gtx yaklaşık sevise vereli 20 günoldu, vatanbilgisayardakileri birazcık sıkıştırınca neden bukadar geciktidiye filan hemen yasalsüre var 30 gün die işin içinden çıkıyorlar. yaptığım araştırmadada msı firması kart arzalarında degişim yapmıyor tamir e yönleniyormuş ama bir çok firma direk hemen kartı değiştiriyorr eger aynısından yoksa bir üstmodelini yolluyorlar. sonuç olarak msı firmasını tercih ederseniz servis hizmeti çok kötübir firma tamirsüresi çok uzun olduğunu gördüm sizlerde bunun benzer olayları yazarsanız çok memlun olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Onarım suresı 30 İŞ GUNU .. dıkkat cekerım ıs gunu dıyor bu gunlere c.tesı pazar gırmedıgı ıcın 45 gune denk gelıyor .

Benımde toshıba telefonum vardı 45 gun bekledım onarımı yapılmayınca faturası ıadesı aldım kı 1.5 sene felan kullandıgım bı telefondu

Bu tur garantılı urunlerde acele etmez dayılık felan yapmazsanız sure sonunda ıstedıgınız sonucu alabılırsınız. Sonucta tuketıcı hakları oldugunu buyuk fırmalar cok ıyı bılıyorlar. Sabırlı olun yeter :D
Sosyal ağlarda paylaş

firma marka karıştırmayım da geçen ay bi olay geldi başıma.
30 ytl ye gittidiyorda bir dükkan satıcısından iphone kılıfı aldım.
kılıf sorunlu geldi. uğraşamam şimdi geri gönder yenisi gelsin para iadesi falan diyip çöpe attım yenisini sipariş edip adama negatif feedback verdim. akşam bi tel geldi işte özür dileriz kusura bakmayın falan diye. ertesi gün tanesi 30 ytl ye sattıkları kılıflardan 3 farklı yollamışlar kargoya verip :d
keşke bütün firmalar böyle olsa dedim .
Sosyal ağlarda paylaş

mediamarkt o konuda cok iyidir misal. zamaninda arastirma yapmislar, uzun vadeli kar acisindan hesaplamislar, su anda kendi tamirini yapamayacaklari hicbir urunu (bu da neredeyse her urun demek oluyor) direkt iade olarak aliyorlarmis.

neredeyse bir senelik sac kurutma makinesini tamire yollasinlar diye gittim, aninda hediye ceki verdiler nakit iadesi yaptilar, daha ucuzundan birsey begendim, 25 euro da cebimde kaldi =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...