ediz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Merhaba arkadaşlar rank 20 shadow warriorım var.aldığım master abilityler v'ye bastığımda açılan abilities penceremde gözükmüyor bu yeteneklerim passive olsa bile gözükmesi gerekmezmi ayrıca aldığım yeteneklerden biri passive diğeri cast timeı olan yetenekler.path of scout,skirmish yada assult farketmiyor hepsini denedim gelen yeni yetenekelrim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Almak için + ya basıp, skillin olduğu sıraya gelmek YETMİYOR. Fazladan 1 puan ilede skilli seçmek gerekiyor. Bu arada, dest oynamak istersen nornda aktif bir türk guildimiz var. Bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 guild davetin için teşekkür ederim ama arkadaşlarımla bu serverda başladık devam etmek istiyorum.5 puanım vardı ve ilk passive olan skilimi geçtim 2. skilimin active olanın yarısına geldim ama 1. skilim passivede olsa abilities menume gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 o ilk aldıgın skill tactic dir. ability bölümünde göremezsin. tactic bölümüne bakıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 benim skill ağacım bu şekilde buna göre no quarter skilimin tactic menumde olması gerekiyor değilmi? ama yok yada ben yanlış bişiler yapıyorum isterseniz yetenekler kısmının fotolarını çekipte koyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Hocam şimdi şöyle, senin skill ağacının seviyesini artırman o ağaçtaki skill veya taktikleri otomatikman sana vermiyor. Mesela no quarter taktiğini kullanmak istiyorsun, scout ağacını 3. seviyeye getirip, buna ek olarak no quarter taktiğinin üzerine basman gerekiyor (bu da sana 1 tane daha slota maloluyor). Yani no quarter taktiğini alabilmen için 3 + 1, toplam 4 puan harcaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dediğini yaptım oldu :) yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Norn'daysan ingame whisper at, sorularına yardımcı olabilirim :) Foruma daha fazla Order lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar