BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bilgisayarım yavayı ymiş durumda system recovery fln yapamıyorum. notebookumun orjinal xp cd key i var ama elimde xp cd si yok ben şidmi gidip internetten SP3 lü xp indirsem kurulum sırasında kendi cd keyimi girsem olur mu? yoksa SP1 li xp cd si mi bulmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sp3 lü çek, ama home yada pro olmasına dikkat et cd keye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sp3 lü *temiz* xp cdsi olduğunu sanmıyorum. sp2 li indirmen gerek orjinal keyi girdikçe problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 var sp3 çektim ben msdn hashli dili filan aynı olacak bide professional K professional N professional-vl gibi değişik versiyonları var tam versiyonu tutturman gerekiyor sanırım çektiğin iso için. tabi türkçe ingilizce x64 x86 vs de tutturacan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şöyle bir sorum daha olacak ben bu cd keyimi sınırsız olarak kullanabiliyor muyum? internette bir iki yerde ir kaç format sornasında cd key lerini tanıtamamışlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bi sorun olmaz da, cd key in hangi versiyona ait oldugu onemli. ona dikkat etmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şimdi bir sp2 li türkçe home indiriyorum da artık olmazsa microsoft türkiyyi arayayıp yardım dileneceğim :P bu arada dell ps restore kurmak için adamlar 40$ istedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar