daylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Uykum gelsin lütfen.:S Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bi gelemedin daylan artık garbagea falan açabilirsin topic Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 cidden ya, yeni gelenler bölümü sadece geldiğini belirtmek için bir yer, yeni gelenlerin takıldığı yer değil. Umarım en yakın zamanda uykun gelir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ben daha yeni geldim sayılır!! Giymiyorum bı yere burdayim alışana kadar! (A) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Giymiyorum yazmisim :)))) **gıtmıyorum. Burası daha eğlenceli :)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 madem yeni geldin *sayılır* bari seni "güncelle" adlı arkadaşımızla tanıştırayim. Kendisi çok cana yakındır, yanlış yazdığın zaman düzeltmene yardımcı olur falan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Poffff!!! Beni tanıyın artık nalet olsun !!! İcimden bu sekilde yapmak geliyor!! Her yaptığıma bı kulp bulmayın normal arkadaslarım! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yenilerin bölümümü var, bende yeniyimde :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ben kıdemli oldum şimdi o zaman :) hosgeldin ezik !! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 senden eski üyeyim ama bakmıyordum pek :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Şimdi güncellemeden düzeltme yapıyorum !! Ezik kelimesi düz bir anlam taşımıyor benim acımdan ! Yanlış anlaşılmasın derine inmek gerek şahsına munasir olarak denmedi yani! Olaya mutabik mısın ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ezik kelimesi üzerine çok hüzünlendim, duygulandım hislendim, kendimi bi garip hissdip ağlıyorum :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Fuuuuuuuu!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bütün gün derste, işte, her yerde uykum var, gece yataga giriorum tık yok lanet olsun boyle ise! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 o wuuuuuuu olcak B)- kaçan uykum geri geldiiii :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Hayır fuuuuuuuu rusçada uyyyyyyy iğrenç anlamına gelen bir tepki bende alismisim Rusların arasında napim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 pix or didnt happen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ban is coming Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Oyy blet! Uykumu getirdiniz ! İyi geceler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ya kacirdiniz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 benim de abdestim kaçtı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 küçük olan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 altıma Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Neden bu kadar bos konular aciyorsun her konunun bir usulu bir adabi var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 2 gündür uplanmamış konu niye uplıyon birader Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.