kitana Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 CorelDRW said: pogodi said: başarısız tobik. Başarı yakalamak amacı ile açıldığına dair bir şey söyleyen olmadı. İstersen senin hoşuna fazlası ile gidecek ve başarı yakalamamızı sağlayacak tobik de açabilirim. Bunun için önce arzuladığın şeyi söylemen gerekiyor bana birdahakine ondan açarız konuyu ilk post hakkını da sana saklarız küçük hanım. =) Niye bu kadar coştum kendi kendime bir anda anlamadım silmekte istemedim madem yazdım bunları boşa gitmesin. Alakalı alakasız coşuyorum böyle çok alıngan ve agresifim of. hahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 CorelDRW said: Neden kadınların kulak memelerine değil de göğüslerine bakarlar ? Ne salak bir soru bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 feminist bir kadindan daha itici birsey yok bu dunyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 2 girl 1 cup ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 DiadanLocke said: feminist bir kadindan daha itici birsey yok bu dunyada. erkek egemen bir toplumda erkek olsam ben de böyle düşünürdüm tabii sen de haklısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bilader başarısızsın çık git akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kurban olun siz erkeklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Phae said: Ne salak bir soru bu ya. Banane abi ? Boxer sormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ZaugnaKhaldun said: kurban olun siz erkeklere kurban olun çükümüzü yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ZaugnaKhaldun said: kurban olun siz erkeklere Yıllardır kurban etmişler zaten, cadı avı, bakire kız kurban etme rituelleri vs. vs. Eee siz karşılığında ne veriyorsunuz Bay. Simple minded? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 gief nonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 QueenofSpades said: ZaugnaKhaldun said: kurban olun siz erkeklere Yıllardır kurban etmişler zaten, cadı avı, bakire kız kurban etme rituelleri vs. vs. Eee siz karşılığında ne veriyorsunuz Bay. Simple minded? siz mağrada otururken dinazor avladık lan ilk cagda dinazor avlamak ne kadar zor biliyormusun sen nankörlük etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 QueenofSpades said: Tamam tamam, bitirme tezimi feminizm üzerine aldım itiraf ediyorum, ondan bu saldırganlık :) Cheers guys! :)-D Kuş kafese girmiştir beyler size devrediyorum sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 daha epik bi cevap gelebilirdi bu soruya ama ban korkusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 QueenofSpades said: ZaugnaKhaldun said: kurban olun siz erkeklere Yıllardır kurban etmişler zaten, cadı avı, bakire kız kurban etme rituelleri vs. vs. Eee siz karşılığında ne veriyorsunuz Bay. Simple minded? En kıymetlimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 "nutella yerim" said: QueenofSpades said: ZaugnaKhaldun said: kurban olun siz erkeklere Yıllardır kurban etmişler zaten, cadı avı, bakire kız kurban etme rituelleri vs. vs. Eee siz karşılığında ne veriyorsunuz Bay. Simple minded? siz mağrada otururken dinazor avladık lan ilk cagda dinazor avlamak ne kadar zor biliyormusun sen nankörlük etmeyin trex i var raptoru var,na oyle ucanı tutup gotureni var,ustelik silah yok sopayla kafasına vura vura öldürüyon hayvanı mundar edip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 cunku esegin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 "nutella yerim" said: QueenofSpades said: ZaugnaKhaldun said: kurban olun siz erkeklere Yıllardır kurban etmişler zaten, cadı avı, bakire kız kurban etme rituelleri vs. vs. Eee siz karşılığında ne veriyorsunuz Bay. Simple minded? siz mağrada otururken dinazor avladık lan ilk cagda dinazor avlamak ne kadar zor biliyormusun sen nankörlük etmeyin Eeee en başından "magarada otur kadın, sen avlanmaktan ne anlarsın" diyen siz olmalısınız sanırım. :) Ya da, "Kadın! Magaradan kafanı dışarı cıkarayım deme yandaki magarada bi öküz var seni kesiyo fitil oluyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 QueenofSpades said: "nutella yerim" said: QueenofSpades said: ZaugnaKhaldun said: kurban olun siz erkeklere Yıllardır kurban etmişler zaten, cadı avı, bakire kız kurban etme rituelleri vs. vs. Eee siz karşılığında ne veriyorsunuz Bay. Simple minded? siz mağrada otururken dinazor avladık lan ilk cagda dinazor avlamak ne kadar zor biliyormusun sen nankörlük etmeyin Eeee en başından "magarada otur kadın, sen avlanmaktan ne anlarsın" diyen siz olmalısınız sanırım. :) Ya da, "Kadın! Magaradan kafanı dışarı cıkarayım deme yandaki magarada bi öküz var seni kesiyo fitil oluyorum" yok ondan degil kas gucunden yoksunsunuz o bakımdan ilk cagda dinazor avlamak,orta cagda dükün anasına sövmek cesaret ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 olm böyle kişiseldeyken konuşuyoz konuşuyoz çöpe gidiyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 senin babana agana böyle deseler hoşuna gider miydi? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 aga mı, canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 feminist rpsi de ne kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hele bide erkeksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hele bide gaysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar