di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ahahahaha of. Simdi olay su sekilde; =) Esimle Seren (fizban) zaten tanisiyorlar. Dun acik artirma sitesinde Seren'in adini gordum, geyigini falan yaptik evde. Biraz once "ulan laptop su kadar gitti" demek icin "dun baktigimiz acik artirma sitesi var ya..." diyerekten lafa giriyodum ki esimden "Nolmus?! Seren'i mi satiyorlar yoksa?!" seklinde tepki aldim. Bayagi dogal, sasirmis bi tepkiydi ama. eheahha. Dedim "Evet Seren'i satiyolar alalim mi?" =) Seren talibiz sana. Neyse parasi vericez, sonra vurucaz kirbaci. =) Gerci "Umut arabayi evde unutmus o yuzden servisle donuyoruz"dan daha bomba degil ama olsun. O da bi dahaki sefere. Ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 so what tim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 paha biçilemez bana ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Valla koyulanlar %1 fiyatina falan gidiyo. Sonuc nolur bilmem artik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Letsgetthesunshine said: so what tim? Ne demek "so what" ? Actigim konunun tum forum ahalisine birden mi hitap etmesi gerekiyor ? Saygisizlik su yaptiginiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hiç anlatmasan, yaşandığı gibi kalsa bile bir komikliği yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 mine koşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar