Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 eger buyuklugunu dert etmezseniz winmo 6.5 kullanan 1ghz islemcili nefis bir alet. su anda kurcaliyorum inanilmaz hizli sanki laptopun kuculmusu.. heryerim windows oldu boylece. iphone 2g - 3g den sonra cok hosuma gitti fena baymisim kac senedir iphone dan. http://www.htc.com/europe/product/hd2/overview.html review http://www.gsmarena.com/htc_hd2-review-418.php nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ben de senin iphone konusundaki mesajindan sonra bakindim biraz, cok guzel bir alete benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 browserlarini begenmedim ne opera ne internet explorer iphonedaki rahatligi saglamiyor. gerisi iphonedan iyi geldi bana. daha komplike karisik alismak gerekiyor ancak su internet browser olayi cok fena :) iphonedan sonra attan in esege bin olmus. duzelir zamanla herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hatice candir ama google in haticeli telefonunu bekliyorum bende iphone dan vazgectim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ahahaaaha opera mobile 10 beta 2 yukledim nefis oldu... supermis bu winmo yahu cok onyargili davranmisim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 gerci iphone 4th gen'i de beklemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 klasik 5Mpixel camera flash destegi yuksek cozunurluk ekran bu olur 4th gen iphone daha fazlasi elimde su an.. program destegi market falan iphoneda deli ama kesin bununda vardir oyunu vs si , yokmu winmo hakkinda site falan onerecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hd2'nin kamerasina cok dandik diyorlar, o nasil kanuni? fotograflar filan kotuymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 acikcasi onu bende okumustum ama su an elimde duran aletin oyle bir sorunu yok, genel sorun cektigi fotograflarda pembe bir alan cikmasi idi ama ben hemen hotfixleri yukledim ve su anda sorunu yok arti xda-developers adli sitede aletin 5mpixel olan kamerasini 8mpixel gibi calistiran bir hack dahi bulunuyor. iphone 3g ile karsilastirirsam eger arada daglar kadar fark var. paticige foto upload edebilsem bir kac ornek ceker gonderirdim. autofocus olayi super cift flash var oda cok iyi. dun aksam evde cekim yaptim graing olurmu diye pek goremedim tabii bunlari aletin ekranindan bakarak soyluyorum pc ye aktarinca nasil gorunur bilemem. bugun test eder sonucu ve ornekleri bir sekilde buraya atarim. 4,3 inch ekran yuh htc yuh. eli kucuk olanlar sorun yasar cunku ekrani iphone kadar :) sunlarida ekliyim; winmo 6,5 cok guzel ve hizli hic bir aksama takilma yasamadim. aletin 1ghz islemcisi ve ram-rom olayi sayesinde 10-15 programi ayni anda calistiriyorsun banamisin demiyor. multitasking olayi nefis. cok guclu bir alet gene xda developers forumunda bu alete maemo-android gibi degisik oslari yuklemek icin calisma yapiyorlar. bir cok extralar iceren modifiye os-rom mevcut. ekrana eger belli bir acidan bakarsaniz ekranda minicik sira sira beyaz noktalar goruyorsunuz. ekran full siyah veya beyaz ise gorunuyorlar. cok rahatsiz eden bir sey degil. internet explorer + skyfire flash destekliyor. opera 9 + opera 10 flash desteklemiyor ama opera 10 beta super bir sey. alet kucuk bir pc gibi.. pc veya laptopta ne yapiliyorsa bunda da var. download et sonra file explorerdan git bul calistir yukle.. ilk winmo cep telefonum cok begendim herkese tavsiye ederim. bir aralar winmo hakkinda yavas falan demistim , sallamisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 winmo rakipleriyle kiyaslandiginda yavas. ama 1ghz islemciyle bana misin demez, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 http://forum.xda-developers.com bu adamlar deli isler cikariyorlar, herifler winmo uzerine asmislar. tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Peki nereden aldin bu arkadasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yurtdisindayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 1 ghz işlemci? Nedir bunun pil ömrü madem? Bir de iphone dan önce HTC ile anlaşmalıydık şirket telefonları için, beş para etmezdi bu adamların cihazları atılım mı yaptılar ne oldu? Son olarak, touch screen resistive mi yoksa iphone gibi mi? Edit: Capacitive mış screen, bakındım. Edit-2: Şöyle bir yorum var, i got htc hd2 for christmas! :D i charged it the whole night, but after 4 hours its on 35% battery, is that normal? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yok len oyle bir sey iphone ne kadar gidiyorsa onun kadar gidiyor. iphonedan daha iyi. ciktigindan beridir iphone kullanan birisi olarak soyluyorum. tabii aletten ne beklediginize gore degisir. 4.3 inch ekran normal olarak fazla yiyor enerjiyi ancak o arkadas sanirim ilk aldiginda elinden birakmamis aleti. cooook hizli cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 o fiyat ne oyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Kanuni said: yok len oyle bir sey iphone ne kadar gidiyorsa onun kadar gidiyor. iphonedan daha iyi. ciktigindan beridir iphone kullanan birisi olarak soyluyorum. tabii aletten ne beklediginize gore degisir. 4.3 inch ekran normal olarak fazla yiyor enerjiyi ancak o arkadas sanirim ilk aldiginda elinden birakmamis aleti. cooook hizli cok. ehehe hemen sinir yapma kanunicim :) hayırlı uğurlu olsun ;) biraz daha çalıştım malum yılbaşı arifesi ofiste iş yapmak adete aykırı. Güzel incelemer ve yorumlar var, mesela power consumption related; Surprisingly, battery life turned out very good. Battery performance was better than the iPhone 3G, for instance, even though Apple's smartphone has a slower paced CPU. The HD2 managed to make it for 2.5 days with Wi-Fi constantly on, taking some pictures with the inbuilt camera and listening to music. So, if you turn the Wi-Fi on only when needed and don't talk too much, you can probably expect the device to stay alive for a good 2-3 days before recharge. Update: We managed to make a dedicated real life battery test of the HTC HD2 and the results turned out better than expected given the highly clocked CPU and the large screen. The HTC HD2 stayed up and running for good 52 hours connected to 3G network with the following usage pattern: 40 minutes of voice calls; 30 minutes of web browsing; 30 minutes of guided GPS navigation (CoPilot); 50 minutes of video playback; 2 hours of music playback; Gayet tatmin edici, lakin bir noktaya parmak basayım, power consumption wi-fi ile daha fazladır adamlar 3g ile yapmış pratik olarak onumuzdeki günlere daha uygun. Bir önceki aldığım pda HP IPAQ di windows mobile 5 vardı alette 3 ay dayanabildim, evde bir kösede duruyor. Android edinecektim ama sanki sanki... mobile 6.5 olmuş gibi gibi... valla bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ikisini yanyana deneyebildigin zaman secersin. gelir elbet ikiside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bu yeni gelecek olan goole phone da guzel bir sey ayni islemciyi kullaniyor arti amoled ekrani var amma velakin multi touch yok. o biraz sicis olmus. birde 3,7 inch ekranli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben htc touch pro 2 almayı düşünüyordum klavyesinden dolayı. Pek fark yok aralarında değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 islemci hizi iki kati hd2'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kullanım açısından çok fark yaratırmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 islemcisinden ekranina kadar herseyi farkli tabiiki fark yaratacaktir. sadece islemci degil ustundeki capacitive ekranda hafif fark yaratir sonucta birisi 2 kat guclu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 klavyesi olsa bir saniye dusunmem sirf bu yuzden motorola milestone alicam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 oha swype diye bir yeni klavye kurdum alete. anlatabilecegimi dusunmuyorum ama elinizi kaldirmadan yazacaginiz ingilizce kelimenin harflerinin uzerinden geciyorsunuz ve tak diye alet tanimliyor ve yaziyor. super bir bulus olmus. http://www.swypeinc.com/ http://www.productiveorganizer.com/mobile-productivity/swype-best-virtual-keyboard-for-windows-mobile-and-android/ supermis bu super.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar