Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Lily Allen 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 enigma 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 25th hour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 mulgear6 said: Liverpool 8 beşiktaş 0 zhezhe 8 e gelmesini bekledin degil mi bunun icin... o degil de oyun icin adam oldurme, ne olursa olsun sacmalik yani, adam dovmek bile sacmalik; adi ustunde oyun yani, ne olacak iki asagi uc yukari olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 WOW yasaklanırsa kurban keserim ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Herkese yasak olsun metin 2 ada bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dasaaa said: 25th hour http://www.26.org.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dasaaa said: metin 3 ü bilmem ama metin 4 taşlar ve sopalarla yapılacak.. Arkadaşlar bu espri Cons'a aittir, lütfen taklitlerine aldanmayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bence 18 yaş altı çocukların internete erişimini yasaklamalılar. çok haklı bir karar destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yıl 2009 hala yasaklamaya sevinenler var. metin olsun hasan hüseyin olsun, farketmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adam öldürmek de yasak mesela o da mı kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hayır armut kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 "midye dolma" said: dasaaa said: metin 3 ü bilmem ama metin 4 taşlar ve sopalarla yapılacak.. Arkadaşlar bu espri Cons'a aittir, lütfen taklitlerine aldanmayınız QES! dedik lan onu zaten dasaaa said: ben de cons gelir yapar diye bekledim.. sonra boşver beklemeyim dedim.. Absolut said: Çok düşündüm bunu yazsam mı diye ama sonra bir moda yakışmaz u kadar kötü espri diye yazmadım hehehe dasaaa said: metin 3 ü bilmem ama metin 4 taşlar ve sopalarla yapılacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 emliyet kill sayısına göre ceza uygulasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Nasıl yasaklayacaklarına dair bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 zipzip said: wowu da yasaklasınlar varım ve yoğumla destek veriyorum buna. hatta hon ve dota benzeri bilimum oyun da dahil olsun buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bu kadar kasacaklarına yasak filan kendi oyunlarını kursunlar. paşa paşa gelir kaynağı olsun devletimize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 iyi yapmıslarda absolut arkadasın dedıgı gibi kendimizi kandırıyoruz tv de onca yayınlanan seyler varken bunu yasaklamak abes kacmıs aslında. ama bu tarz oyunlarda ki yas uygulaması ıcın gercekten biseyler yapılmalı dıye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kim bu metin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dasaaa said: metin 3 ü bilmem ama metin 4 taşlar ve sopalarla yapılacak.. abi, AHAHAHAAHAHAHAHA mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kerim said: dasaaa said: 25th hour http://www.26.org.uk/ Mayıs 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 günün diğer haberleri: farmville de dünya ekonomisini tehdit ediyormuş: haber papayı güreşte yenmişler, hemde kadın: haber2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Norak said: farmville de dünya ekonomisini tehdit ediyormuş: haber HAHAHA Kesinlikle katılıyorum. Bir arkadaşın çalıştığı iş yerinde bir iş için gitmiştim. Hemen hemen çalışan herkesin iş ile ilgiliymiş gibi görünen masum sayfalarının arasında bu vardı. Buarada oyunu nasıl yasakladıklarını bilen var mı? Cidden çok merak ettim. Olur da birbirini sevmeyen 2 wow oyuncusu birbirlerini öldürürde aynı duruma maruz kalırız diye şimdiden araştırıp, önelem almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dasaaa said: metin 3 ü bilmem ama metin 4 taşlar ve sopalarla yapılacak.. kuzenim masadan düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar