Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Yeri burasımı bilmiyorum eğer değilse ilgili foruma taşıyın bulamadım çünkü nereye açmam gerektiğini. İstanbulda yeni bir yazılım şirketi kuruyoruz veri şifreleme üzerine çalışan genellikle. Çekirdek kadronun bir parçası olacak "java" üzerine kendini geliştirmiş bir ekip arkadaşı arıyoruz. Başvuracak kişiyi java hakkında küçük bir teste tabi tutucaz sonrasında başlayabilir öyle kıl tüy ayrıntılı birşey de değil yani ayrıca mühendis olma zorunluluğu da yok ama verilen görevleri zamanında teslim etmesi gerekecek maaş, ssk , yol yemek gibi konuları da mülakatta konuşucaz. ilgili kişiler 05354513891 den bana ulaşsın. ismim emre. tabi öncesinde [email protected] a bir cv gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 home office olayınız var ise ilgilenecek birilerini taniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 home office yok ta home gibi office var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 donanım yazılım forumunda daha iyi durabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bence kariyernette daha iyi durur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hem java biliyorum hem encryption algoritmaları üzerinde deneyimim var, hemide yazılım müh okuom, lakin ben üniversiteyi bitirene kadar sizin ömrünüz yetmeyebilir :/ 1sene + 1 sene daha uzayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bende yazılım mühendisliği okuyorum yarın java sınavım var, javayı teorik biliyorum ama üniversitenin bitmesine daha çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ah mezun olaydım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar