asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=TxGGckAc1rs garip bir şekilde ben çok sevdim bu şarkıyı :S sanırım en kötü seçilme nedeni markalaşma karşıtı bir şarkı olmasına rağmen çoğu reklamda kullanılmış olması olmuş ama ben baya baya sevdim. 80lere olan genel sevgimden olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 0.25sn de beyaz ceketli adam yıllardır planladığı şeyi başarmış ve uygulamış. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 zorla explosions in the sky dinliyodum valla çok kötü gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Fistan said: 0.25sn de beyaz ceketli adam yıllardır planladığı şeyi başarmış ve uygulamış. helal. aa bende şimdi farkettim, karizma imiş abimiz biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 belgesel giriş müzüüü olarak kullanıldı bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Marconi plays the mamba, listen to the radio kısmında o klasik 80lerin beni hüzünlendiren vokali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Dünyanın en kötü şarkısı tartışmasız birkaç sene önceki eurovizyonda gözlüklü faggot grubun şarkısıydı. İsmini hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 2.45 super tam nostaljik cizgiflim jenerik muzii tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar