Draven Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Eski oyunlarda manual config ederken irq dma ve address codelarini soruyo, e haliyele, eskiden olsa biliyordum ama win2000 de yeni taktigim ses kartinin bu configlerini nerden ogrencegimi bilmiyorum istedigim seyler yukarda dedigim gibi; IRQ (interrupt) DMA Channel 8-bit/16-bit Address (0x220 gibi olan) simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 yanılmıyorsam; bilgisayarımın özelliklerindeki sistem sekmesinden özelliklerine girerek görebilirsin? yanılıyormuyum? :][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 walla dogru olabilir ama benim windows ingilizce oldugundan senin turkce terimlerden pek birsey anlamdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ses kartına görede değişir. System var Control Panel'de orda Hardware sekmesinde Device Manager var. Orda Sound la başlayan bişi var. Onun altında ses kartı vardır Creative SB live yazabilir. Creative SB Audigy yazabilir. Ona çift tıkla orda Resources sekmesi var. Ordan bak.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 orda sadece input out ve irq var, onun disinda birsey yok, bana dma ve address de lazim. sanirim benim ses kartinda bir dandiklik var, creative live/audigy degil cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 up baska bulma yolu bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 sis sandra gibi sistem test programlarının %90 nı istedigin bilgileri icerri bunlardan biriyle deneyebilirsin.[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 aradim ama bulamadim sis sandrayi, site verebilirmisin biliyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Back in time beyler bayanlar, halen aci cekiyorum bu olay yuzunden. ya soyle garip birsey var anlatim. Eski dos oyunlarinin sound setuplarinda bu ayarlarin her combinasyonunu denedim, ama detect edemiyor, isin garip yani, DOSBox kullaninca detect edebiliryor, I7 A220 D1 ayari butun oyunlara uyuyor, ama dosboxda, dosboxun performasi eski dos oyunlari icin iyi, ama biraz yeni oyunlari iyi calistiramiyor, sorun nedir anliyamadim, ses kartinin driverlarini degistirmeyi denedim, en yenisi buymus goya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar