Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Şimdi arkadaşlar, kimse bunu bir kavgaya çevirmeden önce hemen sorularımı dizeyim. İlk olaraktan exclusive hikayesine girmeyin farkı biliyorum. Xbox 360'a controller olarak çok daha sıcak bakıyorum ancak belirteyim ki oyunlarımı orjinal alacağım Xbox olsada. Bu duruma göre değerlendirdiğimizde, oyunlarımın elimde patlamaması ve bunları takas edebilmem benim için oldukça önemli şeyler. PS 3'ü spot alacağım, siz nereden tavsiye edersiniz, bu bir. İkincisi PSN ve Live arasında gerçekten büyük farklar var mı? Yani vereceğim 60$ değer mi oraya? Ben shoptodan oyunları sipariş ettikten sonra bitirip, bunları satabilir veyahut takaslayabilir miyim rahat? Bu sorulara cevap verirseniz mutlu olurum, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 inb4 fanbois. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Abi tamamda neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi ciddi soruyorum bir trollemeyin yani :) Bunu diyerek dahada çok troll çekeceğimi bilsemde başka bir serzenişte bulunamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 turkiyede xboxu olupta orjinal oyun oynayan neredeyse yoktur heralde o yuzden piyasasida yok patlarsin. ayrica bu konu hakkinda bisuru topic vardi sanirim onlara bi bakiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Orası öyle, ama o konudada herkes diyorki PSN'de çok kişide kulaklık olmadığından genel olarak çok etkileşimli bir komünite değil, ot gibi girip oyun oynamak hiç açmıyor açıkçası benide. Hani orada exchanging taunts denilen manada bir keyif yok. Arkadaşımla alacağız gibi düşünceler var kafamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 konuyla ilgili 20 topic var en az, kapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar