Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS 3 mü Xbox 360 mı?

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşlar, kimse bunu bir kavgaya çevirmeden önce hemen sorularımı dizeyim. İlk olaraktan exclusive hikayesine girmeyin farkı biliyorum. Xbox 360'a controller olarak çok daha sıcak bakıyorum ancak belirteyim ki oyunlarımı orjinal alacağım Xbox olsada. Bu duruma göre değerlendirdiğimizde, oyunlarımın elimde patlamaması ve bunları takas edebilmem benim için oldukça önemli şeyler. PS 3'ü spot alacağım, siz nereden tavsiye edersiniz, bu bir. İkincisi PSN ve Live arasında gerçekten büyük farklar var mı? Yani vereceğim 60$ değer mi oraya? Ben shoptodan oyunları sipariş ettikten sonra bitirip, bunları satabilir veyahut takaslayabilir miyim rahat? Bu sorulara cevap verirseniz mutlu olurum, kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Orası öyle, ama o konudada herkes diyorki PSN'de çok kişide kulaklık olmadığından genel olarak çok etkileşimli bir komünite değil, ot gibi girip oyun oynamak hiç açmıyor açıkçası benide. Hani orada exchanging taunts denilen manada bir keyif yok. Arkadaşımla alacağız gibi düşünceler var kafamda?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...