Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reason 2.5

quamor

Öne çıkan mesajlar

• 10 ay sonra ...
bi yılı aşkın uğraşlarımdan sonra programı daha yeni elime geçirebildim. her bi tarafını kurcaladım, her tarafına baktım bi heyecanla, nasıl geniş kapsamlı bi programdır bu böyle? şimdi her tarafta deliler gibi tutorial vs arıyorum, ama yeni başlayanlar için hiçbişey bulamıyorum.

aslında yeni başlayanlar için bişey bulsam da pek farkedeceğini sanmıyorum, çünkü böyle elektronik aletler yok miksermiş bilmemneymiş hakkında hiç bi bilgim yok, ki emülasyonunu kavrayabileyim.

reason bilgisi ve deneyimi olanlar var mı? ya da güzel tutorial bulabileceğim yerler?

(reasonfreaks.com ve reasonstation.net var bulabildiğim, ama newbieler için güzel tutorialları yok. hiçbişey anlamıyorum...)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

Belki en baba müzik yapım,mixer programlarındandır.Bununla her türlü şarkıyı yapabilirsin (rock,metal,techno,hip hop,blues,pop,vs...) gerçekten inanılmaz bir program ve aslında öğrenmesi kolay ama ilerlemesi zor birçok ayrıntısı var.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

Reason'in kullanisli yapan en buyuk ozellik techno turevi sarkilari, sinkonize etmesi cok kolay olarak yapilmasi.

Sahsen ben bazen reason kullaniyorum cunku davul sampleleri okadar guzelki, looplar yapmak ayri bir zevk. Ancak reasoni squencer olarak kullanmak istiyorsan, gitar kayitlari icin falan, pek onermem. Aslinda yapilir ama cok kullanisli degil.

Ama reason genede super birsey, synth looplari hazirlanip baska bi mixere koymak cok kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

ne için kullanacağımı bilmiyorum, şimdilik sadece kurcalıyorum. ama hiiiç bişey beceremiyorum.

en basitinden, redrum'la yapılmış davul patternlerini nasıl düzenlerim onu bilmiyorum. (yani 4 ölçü A1 çal, sonra 2 ölçü A3, sonra bi ölçü A2 falan gibi)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...