varlok Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 arkadaş gazıyla warhammer online oynamaya kalkıştım ve indirip uğraşmaktansa direk kopyalayalım dedik. clienti başlattığımda 8 gblık bir patch yüklemeye başladı ve dün geceden beri hala bitmedi. işin komik tarafı arkadaş böyle bir patche ihtiyaç duymadan girebilmekte oyuna ki dedigim gibi 1.71 gblık oyun dosyalarını aynen kopyaladık. imageshack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 oyun 1.71 gb değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi oldugu gibi kopyaladık dosyaları. oyun 1.71 gb degilse, arkadaşın bağlanabilmesini nasıl açıklayabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 belki bu işin common files ı vardır başka yerde klasörleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 tam hatırlamıyorum 14 gb felan olması lazım oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ya zaten 14 gb yer istiyormuş oyun. 1.71 gblık kısmını program files a atıp digerlerini başka klasörde başka bir yerde saklaması saçma geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ki şimdi kontrol ettim, patchi aynı klasöre yapmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 world.myp falan deyu. patch değil de, oyunun sistem dosyasıdır o muhtemelen. eksik kopyalanmıştır belkim. ne bileyim. dünyanın binbir türlü hali var yani. kısmette varsa olur. yoksa nolur? biz bilemeyiz. allah bilir onu salih. ayrıca olurda ilerde birgün wow oynamak istersin. mumla ararsın o zaman verhemırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 haritaların hepsini yüklememiştir o arkadaşın ondan öyledir belli başlı yerleri yüklüyor diğer yere gitmek istersen de orayı yüklüyor ama sen komple indir tek tek uğraşma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bende wow a başlayacaktım 1-2 gb bişey beklerken çat 7 gb patch koydu önüme hassie dedim kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 8 gb olması koymuyor da, afalladım bir an. slickers said: haritaların hepsini yüklememiştir o arkadaşın ondan öyledir belli başlı yerleri yüklüyor diğer yere gitmek istersen de orayı yüklüyor ama sen komple indir tek tek uğraşma bence sebebi büyük ihtimalle bu. loading'in uzun sürmesinden şikayetçiydi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 harita çok büyük diğer türlü loadingler çok uzun sürüyor bir kere yükleyin temiz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar