DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 git direk bas tokadı haklı falan deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 komşular sanırım her yerde aynılar, bizim yan komşu daha taşındığımızın ilk haftasında kapıdaki eşyalarınızı alın diye saçma tartışma çıkarmıştı, onun kapısının önünde sankim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 benim üst kat komşumun evladı evde basket topuyla oynuodu. öldürüodum bi pazar sabahı 7 de. tmm çocuk da bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 çocuğun suçu yokki. anne babasına dalsaydın direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ortaokulda kavga etmiştim en son hatırlamayamadım nedenini. kavga başlamadan önce duvara yakındım. bebe kafamı ittirdi duvara gümledi kafam. 5-10 saniye gözüm karardı. etrafı görmeye başladığımda baktım adam karşımda duruyor. 3 kere sert tekme attım boşluğuna. adam oraya elini koydu savunmak için. sonuç : benim kafama dikiş atıldı. adamın eli alçıya alındı. daha sonra kung fu felsefisini yakaldım ve bi daha kimseyle kavga etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Böjeek said: işin içinde küfür varsa boyutu ister istemez değişiyo komşuluk ilişkileri çok acayip ya bizim üst katımızdaki kadının 2 yaş arayla 3 tane küçük çocuğu var evde çin ordusu var sanırsınız. ama daha bir kere bizden kimse şikayete gitmedik. çocuktur filan dedik sustuk. ama onlarda haklı etrafta kudurup çoşucakları bir park filan yok mecbur evde tepiniyo garipler. oha yoksa aynı apartmanda falan mı oturuorz biz. bizim apartmandada aynı dediğin şey var. bole merdivenlerden inerken falan duvarlara vura vura inio veletler. bi gun çekicem birini evin içine ağzını burnunu dağıtıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Böjeek said: çocuğun suçu yokki. anne babasına dalsaydın direkt dimi ortaokula giden çocuk akıl edemez böyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ben 7 yaşında falan bıraktım sanırım amaçsız hareketleri en son bi kızı kıstırmıştım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ilkokuldayken bi çocugun parmagından et kopardığımı hatırlıorum. ama haklıydım. voltrancılık oynuoduk "ben başı olcam" dedim die dövmeye kalktılar beni napim yani ellerimi tutunca ısırdım bende =/ edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 voltranin basi olmak oyle her yigidin harci degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bilememişim ağbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi sizin komşularınız ne kadar güzel ya bizim apartmanda lise 2 öğrencisi 3 tane veled-i zina var afedersiniz, 11 katlı binanın çatısından mandalina, domates, portakal falan atıyorlar. Geçen arabadan inerken bam diye arabanın yanına düştü, hayır tamam yumuşak meyve ama limit hız diye bişey var, gelse öldürür yani, babam çatıya koştu direk asansör falan beklemeden de yakalayamadık hayır biliyorum onlar yapıyor, çektim abi biz yapmıyoruz falan diyorlar da, yakalamam gerek böyle bi komşuluk ilişkisi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 SeaGle said: lise 2 öğrencisi 3 tane "ufaklık" var afedersiniz, 11 katlı binanın çatısından mandalina, domates, portakal falan atıyorlar. aa benim ufaklığım tıpkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ben de lisedeyken yumurtayla vurmustum birini 10.kattan. benim hakkimda da konusmuslar midir acaba forumun tekinde ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi lisedeyken çocuğumuydunuz yumurtayla aşşağıdan geçen adamı vurmak nedir çıkar evinde döverim veleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yabanciya gitmedi yumurta, bizim apartmandan cikan birini vurmustum. np bi de mal gibi gozukmuyodum atarken.atip saklaniyodum.nerden bulcaklar da dovcekler ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 biz millete değil yola ve yumurta değil su şişesi atoıoduk ama fark bu. ha bi kere de kartopu attık die adam arabasından çıkıp silah çektiydi pehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yuh adam bambaskaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ankarada yaşıodum eskiden. vekillerin fln da oturduğu bi siteydi. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bugün noter bacıya tekme tokat giresim geldi. sonra içimden 10 kadar sayıp,derin derin nefes aldım. işe yarıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 öğrenci işlerindeki adama girişecektim son anda aç olduğum aklıma geldi yemekhaneye gittim bugün de kurtardı ipne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 en son lise 3te son almanca sinavindan once kavga etmistim siniftaki en caliskan kizin yani sinavda bos olacakti, arka siralarda oturan cakalin biri sinavda yaninda oturmak istedi bende ayni istekte bulundum tabii eheh (hoca sinav sirasinda acar gazete okur oyle bi adam, free for all takilirdik onun sinavlarinda sdfds) kiz beni daha cok sevdigi icin gel sen otur demisti, tabii cakal eleman bunu sevmeyecekti tenefuste "ben donene kadar buradan kalkacaksin" diye ultimatom atmis olmasina ragmen "hehe napcak ki lan" diyip umursamamis, ohh almancadanda kurtardim diye basima geleceklerden habersiz sevinmistim ancak eleman tenefusten donup siranin ustune atlayip bogazima sarildiginda is isten gecmis, dramalardan drama begenmistik kavga, gurultu, ayirmaya calisanlar derken hoca geldi, "diger siniflardan sikayet geldi ne bu gurultu lan sinavda aziniza sicicam" diyerek hepimizi boyle ='[ moduna sokmustu ne aldigimiz gazeteyi okudu adam, ne de bir saniye gozunu siniftan ayirdi sonuc: no kavga no cry :/ (inb4 O SARKI OYLE DEGIL LAN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bu arada alt komşum maruz kaldığı yoğun beddua trafiği nedeniyle camdan düşüp öldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Hiç dayak yemedim valla ben, atmadım da, maksimum 3-4 yumruktur tüm hayatımda attığım/yediğim. O 3-4 yumruk da lise son sınıfta bir arkadaş beni "meriç" olmakla suçlayıp ben uyurken saldırmıştı, değildim de, kendi kendini gaza getirip dalmış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 huehue meriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar