Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en son ne zaman kavga ettiniz

forgiver

Öne çıkan mesajlar

ortaokulda kavga etmiştim en son hatırlamayamadım nedenini. kavga başlamadan önce duvara yakındım. bebe kafamı ittirdi duvara gümledi kafam. 5-10 saniye gözüm karardı. etrafı görmeye başladığımda baktım adam karşımda duruyor. 3 kere sert tekme attım boşluğuna. adam oraya elini koydu savunmak için.

sonuç : benim kafama dikiş atıldı. adamın eli alçıya alındı.

daha sonra kung fu felsefisini yakaldım ve bi daha kimseyle kavga etmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:

işin içinde küfür varsa boyutu ister istemez değişiyo
komşuluk ilişkileri çok acayip ya

bizim üst katımızdaki kadının 2 yaş arayla 3 tane küçük çocuğu var evde çin ordusu var sanırsınız.
ama daha bir kere bizden kimse şikayete gitmedik.
çocuktur filan dedik sustuk.
ama onlarda haklı etrafta kudurup çoşucakları bir park filan yok mecbur evde tepiniyo garipler.

oha yoksa aynı apartmanda falan mı oturuorz biz. bizim apartmandada aynı dediğin şey var. bole merdivenlerden inerken falan duvarlara vura vura inio veletler. bi gun çekicem birini evin içine ağzını burnunu dağıtıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sizin komşularınız ne kadar güzel ya
bizim apartmanda lise 2 öğrencisi 3 tane veled-i zina var afedersiniz, 11 katlı binanın çatısından mandalina, domates, portakal falan atıyorlar.

Geçen arabadan inerken bam diye arabanın yanına düştü, hayır tamam yumuşak meyve ama limit hız diye bişey var, gelse öldürür yani, babam çatıya koştu direk asansör falan beklemeden de yakalayamadık

hayır biliyorum onlar yapıyor, çektim abi biz yapmıyoruz falan diyorlar da, yakalamam gerek

böyle bi komşuluk ilişkisi işte
Sosyal ağlarda paylaş

en son lise 3te son almanca sinavindan once kavga etmistim

siniftaki en caliskan kizin yani sinavda bos olacakti, arka siralarda oturan cakalin biri sinavda yaninda oturmak istedi

bende ayni istekte bulundum tabii eheh (hoca sinav sirasinda acar gazete okur oyle bi adam, free for all takilirdik onun sinavlarinda sdfds)

kiz beni daha cok sevdigi icin gel sen otur demisti, tabii cakal eleman bunu sevmeyecekti

tenefuste "ben donene kadar buradan kalkacaksin" diye ultimatom atmis olmasina ragmen "hehe napcak ki lan" diyip umursamamis, ohh almancadanda kurtardim diye basima geleceklerden habersiz sevinmistim

ancak eleman tenefusten donup siranin ustune atlayip bogazima sarildiginda is isten gecmis, dramalardan drama begenmistik

kavga, gurultu, ayirmaya calisanlar derken hoca geldi, "diger siniflardan sikayet geldi ne bu gurultu lan sinavda aziniza sicicam" diyerek hepimizi boyle ='[ moduna sokmustu

ne aldigimiz gazeteyi okudu adam, ne de bir saniye gozunu siniftan ayirdi

sonuc: no kavga no cry :/ (inb4 O SARKI OYLE DEGIL LAN)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...