Uzunkulak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 http://www.hisdigital.com/un/product2-488.shtml 1 ay kadar kullandım Ankara Vatan Bilgisayar garantisi vardır fiyatı 60 TL - Ankara elden satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 64bit kart kaldı mı hala piyasa diye merak ederdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yüksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ddr2 bi de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 fiyatına göre iyi bir kart 64bit ddr2 diyorsunuz ama 1gb ram ile müzik dinleyen, film izleyen kişiler için ideal bir kart siz eğer x890 ile karşılaştırıyorsunuz onların fiyatı 400tl bunun 60tl ye satıyorum ayrıca ısınma yapmayan oyunlarda oynayabiliyorsunuz. üstünde pasif fan olduğu için fan sesi sıfır. bir diğer özelliğide kart sıfır 1 hafta kadar kullanmıştım diğer kartımın fanı bozulduğu için sonrasında yeni kart alınca elimde kaldı piyasada bunun fiyatı daha yüksek. zorda kalmadıkça da gittigidiyor üzerinden satıp komisyon ödemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar