ZoRi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Arkadaşlar bu ekran kartını kullananlar oyun sırasındaki mavi ekranı bilirler... Bi internet sitesinde bunun çözümü ile ilgili yöntemler verilmiş, ancak bende windows 7 yüklü. Bu işletim sistemi ile bu yöntemleri deneyip deneyemeyeceğimi bilmiyorum, söz konusu dosyaların isimleri içinde XP geçiyor. Bilgilendirebilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 keske yontemi de yazsan ona gore bir cevap verebilirdik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoRi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 http://www.notebook.gen.tr/notebook-genel-f24/butun-notebooklar-icin-ati-ekran-karti-suruculeri-t234-150.html http://www.driverheaven.net/modtool.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 valla ilk linkten bi sey anlamadim. Driver mi yukleyemiyorsun? Mobility modder ile driver kurulumunu mu yapamadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoRi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Şöyle söyliyim, ATI'nin bu HD Mobility serisinden olan ekran kartlarının driver ları, sürücüleriyle çakışma yaşıyor. Hemen hemen her zaman oyunlara etki ediyor. Özellikle online bir oyun oynarken, oyunun açılışından sonraki 2 dakika içerisinde ekranın donup mavi ekran hatası vererek aletin baştan başlamasının insanı nasıl çıldırtacağını tahmin edersiniz. Bununla ilgili Mobility Modder denen bir program hazırlanmış ve birkaç adımda bu çakışma sorununu halleden bir yöntem vermişler. Ancak yöntemler işe yaramıyor. Bu problemin çözümünü bilen arkaraşlardan tecrübî yardım telep ediyorum, walla çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar