kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Merhabalar, Amerika'dan 2 adet aldığım Logitech Mx Revolution farelerden 1 tanesini satıyorum... Ürün kutusuzdur ve sadece 1 saat kullanılmıştır. Şarj dock'u + usb bağlantısı + mouse + adaptör olarak satılıktır. Amerika'dan alındığı için garantisi bulunmamaktadır, ancak herhangi bir sorunu bulunmamaktadır ve 1 saat kullanım dışında kullanılmadı. Bu mouse TR'de en ucuz 170 ytl'ye satılıyor ancak TR'de garantisiz ve kutusuz olması sebebiyle 90 YTL'ye satılıktır. :):):) Istanbul içinde sarıyer, kadıköy, beşiktaş, levent'de elden teslim edebilirim. Diğer şehirler kargo ile de yollayabilirim... Alttaki resimde bütün parçalar gözükmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 $arji 110-220v destekli di mi? alanin elinde patlamasin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 2.'sini ben kullanıyorum, destekli sadece priz ucu takınca halloluyor onu da veririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 lan şimdi alasım geldi, çok fazla şey aldım bu aralar, 90 liraya da güzel olur ha wireless mouse, feneryoluna yakınsan alırım elden eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 şimdi gördüm kadiköy demişin, düşüniim bi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben mesaj attım cevap vermiyor vallahi edit: atmamışta olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 fps de gayet kral oynanıyor mouse'la ama kablosuz kullanmadıysanız veya lazer mouse kullanmadıysanız 1 hafta sürer alışmanız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 mause hala satilik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 güncel evet, 80 YTL. satılmazsa daha düşmeyeceğim, kullanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 guncel olup nasil ytl oluyor ehieki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 param olsa alıcam ama param yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Olivies said: guncel olup nasil ytl oluyor ehieki. :D:D kesin aliciyim. o.m. gnderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar