parvus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://kurdisozluk.sozlukspot.com/ said: kurdisozluk "Kürt ve Türk halkının sonsuza dek barış içinde yaşamasını diliyorum. Fakat, vaktinde Kürt halkı olarak yaptığımız çok büyük bir hata var -ki o hatanın hiç bir telafisi yoktur; Tükçe konuşarak (öğrenerek değil) en çok biz kendimizi aşağıladık. Ve en büyük ihaneti kendi dilimize/kendimize biz yaptık. Her şey'e direndik de, asimilasyona neden direnmedik/direnemedik? Herkesle barışmamız mümkün lakin kendimizle barışmamız işte bu yüzden imkansızdır." lugat-i kurdi. (kurdisozluk, 21.12.2009 17:04) ne olur bu işin sonu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kahretsin kendi kahrolasıca dillerini konuşmaya başladılar bile annesine lanet edilmişler. çirkinlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 İşte pati bünyesinde görmek istemediğimiz,karıştırıcı,ortam bozucu,düzen yıkıcı bir topic. Açan arkadaşı kınıyor,bu gibi topiclerin ivedilikle kapatılıp yakılmasını,küllerinin boğaza atılmasını talep ediyorum. Lütfen burger king sosları konusu gibi ilerici konular açınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Turkce konusuyorum o halde asimileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ustelik bunu da Turkce yazmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://www.skylinemodels.co.uk/Links/xcart/files/z71.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 postkaspostkaspostkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 siyaset etc yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar