unac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 çi dolu bir aşk filmi. Anlattığı çok şey var. Mert Fırat inanılmaz bir oyunculuk sergilemiş. Saadet Işıl Aksoy'a Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandırmış. Zeynep'le Onur'un birbirinden habersiz ağlama sahneleri Türk Sinema tarihinde yerini alacağından da kuşkum yok. Müzikler çok iyi. Onur'un müzik aletine dokunması, Issız Adam'da Alper'in ayrılık sonrası Ada'nın dükkanının önünde beklemesinden daha acıklı bir sahnedir. Ki Issız Adam zaten içi boş bir filmken Başka Dilde Aşk'ın anlattığı çok şey vardır. Neyse neden böyle bir karşılaştırmaya girdiğimi ben de anlamadım. Sonuç olarak bu filme gidin. Benim için büyük bir beklentiyle girilmeyip, gerçekten memnun kalınarak çıkılan bir film oldu. Başka Dilde Aşk sadece bir aşk filmi değil; engelli insanların hayatları hakkında bir fikir edinebileceğimiz ve Zeynep'in hayatında hayatımızı göreceğimiz bir film. Bu sene izlediğim en iyi Türk Filmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,4507861 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar