Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i got a criminal record, is this awesome?

Phae

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
dayağı en çok kim yedi
karşı tarafın kırığı çıkığı patlağı var mı
sende kırık çıkık yara bere var mı
karşı taraf rapor alacak kadar çok zarar gördü mü
elinde sopa pıçak olan var mıydı
ağzın burnun dağıldıysa niye rapor almadın
kavga nerde oldu
etrafta şahit olan tanıdık-yabancı kimler vardı
olayın geçmişi var mı mesajlaşma araşma vs
Sosyal ağlarda paylaş

Promenader said:

şimdi ben biriyle kavga ettim, aradılar bugün işte gel emniyete falan tc aldılar. ifade verirken nasıl davranayım, hani cidden çok komik olay tahrik falanda var zaten büyük ihtimalle öpüşün koklaşın özür dileyin derler diye tahmin ediyorum ama emin değilim yinede.

İlk kavgansa hiçbirşey, daha önceden bir yamugun varsa para cezası, çok çok sert dövdüysen veya sopa mopa kullandıysan accık yatarsın kendine gelirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de bir olay var bakalim bir aydir ses cikmadi.
Ben cafede calisirken musteri yemekten sac cikti dedi. Kadin, erkek cift bunlar. Tabagin kenarinda bir tel sac duruyor ama acik renk kisa bir sac teli. Cafede kimsenin sacina benzemiyor. Direk adamin saci aslinda ama neyse yarisini yedikleri halde para almayalim dedim.
Iki bira ve corba icmislerdi ayrica. Dedim yemegin parasini almiyorum hesap bu kadar. Kadin bagirip cagiriyor - Rezalet yemekten nasil sac cikar? Sikayet edicem sizi.
-Sikayet edeceksen yemegin parasini da ver o zaman, fisinizi gosterirsin sikayet ederken dedim. bende.
Bunlar biz sana para falan vermeyiz diyip ciktilar restorandan. (Obur yiyip ictiklerini de vermiyorlar)
Bende arkalarindan disari ciktim. Adami tuttum. Para vermeyecekseniz polis cagiralim bekleyin dedim ama kari koca ustume saldirdilar. Kadin kafama vurdu falan adami ben tutarken.
Onceden basima boyle olaylar geldiginden ben adama hic vurmadim ellerini tuttum ve yere yatirdim. Adam vurmaya calisiyor tabi. Adami tutarken kadin bosta kaliyor, boynumu sirtimi falan hep tirnakladi. Ikisini birden tuttum, icimden, kafalarini tokustursam soyle birbirine vursam diye geciriyordum ama yapmadim tabi.
Polis gelene kadar baya bi cebellestim. Bariz kacmaya calisiyorlar. Sonra kadin anladi boyle olmayacagini kendi de aradi polisi. Bizi tartakliyorlar diye. Polis geldi, anlattik olan biteni. Karsi taraf tabi bin tane yalan. Kameralar calismiyordu o zaman kaldi ki olay zaten disarda geciyor.
Bende tabi gittim hemen hastaneye kayit ettirdim yaralarimi, sonra polise gittim fotografladilar, ayrica yazili ifade verdim.
Tshirtum yirtilmisti ustune ustluk sonradan farkettim, gumus zincirim kopmus kaybolmus. Aradim bulamadim.
Bunun ustune beni bir de musteriyi tartakladi diye suclu bulurlarsa artik, bilmiyorum...
Bu gibi durumlarda hemen cebinizden cep telefonunuzu cikarip olayi cekmeye baslayin. Bir de kafaya vurmak daha iyi gibi. Kirmadiginiz surece sacli oldugundan morarma iz falan olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...