gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 nileppezdel said: Kar tutunca öss yalan olmayacak, abitur da öyle, melis de sevgilin olmicak. Sorry kenk sadece kartopu oynamak istiyorum :(
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 nileppezdel said: Kar tutunca öss yalan olmayacak, abitur da öyle, melis de sevgilin olmicak. Sorry kenk ama yarınki fizik sınavım iptal olucak of vornotem 12 filan gerçi ama olsun of çalısamadım simdi oturup çalısıcam fotonlara filan ay
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 gecko said: nileppezdel said: Kar tutunca öss yalan olmayacak, abitur da öyle, melis de sevgilin olmicak. Sorry kenk sadece kartopu oynamak istiyorum :( Sana değildi zaten dsfsdf
Fly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yağmur yağmasın ne olursa olsun bıktım ulan arabaların su sıçratmasından
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 nileppezdel said: gecko said: nileppezdel said: Kar tutunca öss yalan olmayacak, abitur da öyle, melis de sevgilin olmicak. Sorry kenk sadece kartopu oynamak istiyorum :( Sana değildi zaten dsfsdf o zamanX(
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Fly said: yağmur yağmasın ne olursa olsun bıktım ulan arabaların su sıçratmasından geçen gün taksicinin birinden dayak yiyodum su sıçrattı diye ddfgdfg adaletin bu mu dünya?
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 cuma aşırı yağdı o yağmurda dışarda ve şemsiyesiz olmak ölüm.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 mulgear6 said: Fly said: yağmur yağmasın ne olursa olsun bıktım ulan arabaların su sıçratmasından geçen gün taksicinin birinden dayak yiyodum su sıçrattı diye ddfgdfg adaletin bu mu dünya? araba gelince şemsiyeyi yola doğru tutun lol
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 mulgear6 said: Fly said: yağmur yağmasın ne olursa olsun bıktım ulan arabaların su sıçratmasından geçen gün taksicinin birinden dayak yiyodum su sıçrattı diye ddfgdfg adaletin bu mu dünya? adam su sıçrattı diye seni niye dövüyo lan, neyse vardır bi hikmeti
Fly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ruhumu kararttı o gün bakkala doğru yola çıktım ortada 3 dk bekledim bön bön geri döndüm allah belasını versin öyle yağmurun ve yine yağmur yağıyor offff
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 şemsiye alıcak paran var mı diye sorsana?
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Geçen cumartesi ince montla bostancıdan göztepeyekadar yürüdüm kapüşon da yoktu, psikyatristimin ofisine girdiğimde duş almış gibiydim. Saçlarımı kuruladım bikaç peçeteyle falan :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Sparkcaster said: mulgear6 said: Fly said: yağmur yağmasın ne olursa olsun bıktım ulan arabaların su sıçratmasından geçen gün taksicinin birinden dayak yiyodum su sıçrattı diye ddfgdfg adaletin bu mu dünya? adam su sıçrattı diye seni niye dövüyo lan, neyse vardır bi hikmeti yavaş lan ayı dedim diye sanırım emin de olamadım tam
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 nileppezdel said: Geçen cumartesi ince montla bostancıdan göztepeyekadar yürüdüm kapüşon da yoktu, psikyatristimin ofisine girdiğimde duş almış gibiydim. Saçlarımı kuruladım bikaç peçeteyle falan :D şair burda psikiyatriste gittigini ve çok elit oldugunu vurgulamış
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 mulgear6 said: şemsiye alıcak paran var mı diye sorsana? Bütün paranı ati kartlı laptopa yatırdın di mi? sgadhgh
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 mulgear6 said: şemsiye alıcak paran var mı diye sorsana? oha lan yazık
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 mulgear6 said: nileppezdel said: Geçen cumartesi ince montla bostancıdan göztepeyekadar yürüdüm kapüşon da yoktu, psikyatristimin ofisine girdiğimde duş almış gibiydim. Saçlarımı kuruladım bikaç peçeteyle falan :D şair burda psikiyatriste gittigini ve çok elit oldugunu vurgulamış Elitim evet ama psikyatriste gitmemle alakam yok bebiş
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Fly said: ruhumu kararttı o gün bakkala doğru yola çıktım ortada 3 dk bekledim bön bön geri döndüm allah belasını versin öyle yağmurun ve yine yağmur yağıyor offff şuan evdesin sorun yok. yarın şemsiye alırsın birşey olmaz. asıl kilit nokta şemsiye.
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 gecko said: mulgear6 said: şemsiye alıcak paran var mı diye sorsana? oha lan yazık sormadın ki tehey var lan var eheh
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 nileppezdel said: mulgear6 said: şemsiye alıcak paran var mı diye sorsana? Bütün paranı ati kartlı laptopa yatırdın di mi? sgadhgh abv
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 mulgear6 said: gecko said: mulgear6 said: şemsiye alıcak paran var mı diye sorsana? oha lan yazık sormadın ki tehey var lan var eheh açılmaz emi.
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 param var ama şemsiyem yok sevmiyorum
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Rüzgarlıyken şemsiyeler böyle ters dönüyo ya çok acıyorum onlara :D
Öne çıkan mesajlar