Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Birisi bana mumkunse bir kaç tane Rude to Brazil Map yollarmi Bir türlü cikaramiyorum sanki level atladikça Giant tan cikma olasiligida düştü Karakter ismi Garey Jex İyi Oyunlar[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Oyunda brezilyaya gidilmiyor? Bir de mapleri kendin çıkart daha zevkli... anladığım kadarıyla Rutter to Hie Brasil demeye çalışmışsın :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Eahau evet brasil olcak üşendim şimdi dragon court sayfasina girip bakmaya :) Zevk almiyorum kardeşim- 200 questte bir raslanan bişeyden zevk almiyorum dağdan cikaricak birşeyimde yok herşeyi cikardim sadece onun için gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar