Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Dinlediğim birkaç şeyden sonra klasik müzikten hoşlandığımı anladım :) Sizden ricam,bana biaz tavsiye yapabilirmisiniz? Mesela viyola sesine bayılırım ama illa viyola olmak zorunda değil tabi diğerlerini de yazın siz... Birde böyle şarkının içinde hafif elektro gitar falan olursa hoş olur :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 vivaldi-seasons (elektro gitar yok içinde :) ) bach - bourée[signature][hline]Hep sarhoş,hep senin..
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Şu ve şu topicler daha çok yardımcı olur aslında..[signature][hline]Hep sarhoş,hep senin..
ReBeL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 klasik takılcam diyorsan sana önerim vivaldinin neyi warsa toplaman en bilineni 4 seasons symhony dir.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
syh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 viyola diye bisi yok, viola ise kastin. yehudi menuhin, isaac perlman bu isin doruk noktalari. sirf keman solosu da istiyorsan, paganini'nin capricelerini indir. hizli solalarindan oturu o zamanda bile seytan yakistirmasi yapilmis hasta bir virtuoz kendisi.
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kemandan hoslanıosan nigel kennedy nin 4 seasons yorumu da hostur, hatta kemanla yaptığı flight of the bumblebee de hayretler icinde birakir :P
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Çok teşekkür ederim arkadaşlar! (ayrıca Vivaldi baya güzelmiş)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Sen Malmsteen dinle. Magnum Opus felan. Klasik kompozisyon hem de elektro gitar. Keman gibi çalıyo zaten elektroyu.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 abi paganini nin nesini bulursan dinle süper.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bence ilk önce sunları dinlemelisin yanı ben bunları severım: johann sebastian bach,mozart,beethowen,agustin barrios,manuel de falla, VİLLA LOBOS, Leo brouwer,Piazzolla,Granados, fernando sor, albeniz...vivaldi,paganini,brahms, malmsteen de olabilir tabikide... yani benim enstruman'ım gitar oldugu için onunla alakalı seyler yazmıs olabilirim kusura bakmayın.. :)
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 brandenburg koncertolarini dinle, ama uzun vadede kafa zker. en iyisi chopin gibi romantik besteciler. bir de caykovski dinlersin, cok acaiptir, supernatureldir boyle ruh ruhtur tuhaftir. dinletir kendini ama.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 caykovski unuttuk yaa. unutulurmu o.brandenburg koncertoları bach'ın dimi.
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mozart-Turkish March Johann Strauss - Le Beau Danube Bleu(Bu klasiğe giriyo di mi?)[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!!
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Dralnu, 12 Temmuz 2004 14:19 tarihinde demiş ki: kemandan hoslanıosan nigel kennedy nin 4 seasons yorumu da hostur, hatta kemanla yaptığı flight of the bumblebee de hayretler icinde birakir :P Ya konu dışında belki ama flight of the bumblebee kimin tam olarak? çünkü dt nin de bi yorumu vardı o şarkıyla adamlara "tamam anladık berklee mezunusunuz" falan dedirtiyodu :)[signature][hline]Siamonun Resimleri
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Hmm. Mozart. Beethoven. Tchaikovsky. Bach. Wagner. Rachmaninoff. Bunlardır.[signature][hline] [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 16 Temmuz 2004 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paris ateşi adlı balenin, erkek dansçı solo müziğini tavsiye ediyorum.. İnanılmaz bi beste. Bestecisinin adı şu an aklıma gelmiyor ama parçanın adı,'Flame De Paris'. Bulamazsan Pm'den ulaş bana.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i]
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 walla flight of the bumblebee maxim diye bir herif çalmıstı. ama sanırım bach'ın dı :) walla unuttum sanırım ama bachın olabililir..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 korsakov'un flight of the bumblebee.[signature][hline]I can resist everything except temptation
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hımm ben bilmiyodum walla aslında kise bilmez hersek sadece adını biliyor: aslında onu john petruccide calar güzel :)
Öne çıkan mesajlar