Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acemi ocağı (Hosting)


angryman

Öne çıkan mesajlar

beyler bu windows server 20003 te sunucuya hangi rolleri eklersem veya ne tür ayarlar yaparsam sunucu web hosting açık olur yani com net alan adları verip klişilerin bilgilerini yani sayfalarını sistemde taşır ve hangi server ürünü kullanılmalı
bu iş standart edition yeterlimi...
bilen var yardım etsin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alakası var ben bir akadaş için yani diğer değişle kuznim için yapıcaktım onu alaplıda internet cafesi var ve çok hızlı bir adsl var. bu iş için server bilgisyar topladıda yapamıyo şimdi beyler bilen varsa ya msn de konuşalım yada düzgün bir şekilde açıklasın yalvarıyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ADSL'iniz nekadar hızlı olursa olsun server kurma işleri ADSL den yapılmaz.
Neden diyeceksin çünkü ADSL'in uploadı bir web server için yeterli değildir.
Çok hızlı internet bağlantısı var diyorsun. Bunu yaptığınız downloada dayanarak söylediğinizi düşünüyorum fakat web serverda download değil upload önemlidir. Yani demek istediğim bu işleri yapamazsınız ha yaparsınız ama insanların parasını gasp etmiş olursunuz.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan cahili ttnet statik ip verio bi kere :)
Ama Vodan bir konuda haklı oda elektrik parasını bile çıkarmaz ki birde kalkıp server fln toplamışsınız. Kaç para bayıldınız abicim o server a ? 700$ - 1000$ ? Herneyse ayda 100$ para ödeyip mis gibi dedicated alırsınız. Yüksek hızda bağlantını uzaktan kontrollü bir server ınız olur. Ama gerçekten çok mu çok merak ettiğim bir konu var. Daha bir server kurmayı bilmeyen sizler bu server ın güvenliğini ve daha da önemlisi çalışır halde kalmasını nasıl sağlayacaksınız ?[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guvenlik konusunda firewall ve anti-virus programindan baska ne yapabilirler ki Win Server 2003'te??? Cikan gerekli guncellemeleri aksatmadan kurmaktan baska yapabilecekleri zaten pek birsey yok! Windows sonucta!
Ayrica bahsettikleri yer internet cafe sanirim ve butun gun bilgisayarlar zaten acik ve sadece ana bilgisayarim aksam da acik kalmasi elektrip faturasini pek etkilemez diye dusunuyorum.
Yanliz hic kapanmayacak bir sistemin server sistemi olmasi sart. Makinenin sicakligini iyi kontrol etmeliler. Zira sunucu olarak kullanacaklari sistemin omru kisa olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bişe sorcam firewall warken insanlar siteye nasıl erişcek?
Adsl se bu büyük ihtimalle Zoom X4 ün fln filan firewallı olacak yani internal ip yi değiştiriyo. Biraz kasış olur gibime geldi benim bilmem.

Ayrıca şöyle bişey var bilgisayarın 12 saat açık durmasıyla 24 saat açık durması arasında x2 var 100 milyon gelirken 200 olcak + server'in kurulum ücreti var.

Bütn bunlara ek olarak birde jeneratör fln lazım farzet elektrik kesildi nolcak o nasıl hizmet olcak öyle?

Bence dedicated bile fazla bitane reseller alan alsınlar 1gb kadar onu satmakla başlasınlar.


Kavel canım benim biliyorum static ip verdiğini ama prosedürü var diye duymuştum gerçi olmayacak şey değil tamam itiraf ediyorum aklımdan çıkmış unutmuşum.

[Bu mesaj Vodan tarafından 16 Temmuz 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...