delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Arkadaslar, harfleri teker teker tepeden assagi indirip kelime yazmak icin yontem biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 harfleri teker teker tepeden aşşağı indirebilirsin frame frame inerler falan böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 tabi frame frame inerlerde hani bir kelime yazdim break apart dedim ayairdim harflere simdi onu ole istiyorumki diyelim kelime deli: once d dussun arkasindan e sonre l sonra i. anlatabildimmi? jani hepsi icin ayri layerla yapip motion tween le olurda kisa bi yontem nasi olur? varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 1 frame yap. A yaz mesela [.][][][][]uzat onu uzatf5. uzat f6 mıydı neydi, yeni frame yap. [.] orda aşağı götür A'yı. şimdi tüm frameleri seç, create motion tween de. öyleydi heralde 2 senedir kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 delimanyakcapkin said: hepsi icin ayri layerla yapip motion tween le olurda kisa bi yontem nasi olur? varmidir? gören de 1 hafta kasıp 10k satır kod yazıyo sanacak kısa yöntem işte ne kastırıyon ki, 15-20 dakıkalık bişey kısadır bence. ama daha kısası çekicen swish o sana yapıyo harfli kelimeli hertürlü atraksiyonu veriyo eline .swf ya da .fla ister import edersin ister kopyala yapıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ufak bir sorum olacak actionscript 2 hakkında,başlık açmak istemedim. bir tane slide menu var, mouse ın y kordinatına göre haraket ediyor, aşağı yukarı. fakat sorun şu: html sayfasına koyunca, flash movie nin olduğu alanın dışına çıkınca, doğal olarak mouse ın kordinatı, slide menüyü etkilemeyi bırakıyor. bunun çözümü var mı? bir kaç site görmüştüm çünkü, flash kadrajının dışına çıktığında etkilemeye devam ediyordu menüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bende swish diyecektim.. hiç uğraşmana gerek yok başka yöntemlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar