Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latince bilen varmı ??

Cairne

Öne çıkan mesajlar

Cairne said:

salutaribus herbis aegrotos curabat et debiles vires mortalium recreabat

evet cumle bu :(

Salutaribus emin değilim ama Beneficial veyahut bir takım anlamına geliyor olmalı. Herbis Herb zaten ot. Aegrotos-uh hasta olan kişi, anlamına geliyor. Curabat et Debiles, Curabattan emin olmamakla birlikte cura ağrı anlamına gelmekte onu biliyorum, debiles'te zayıf anlamına geliyor.

Viro fiili yapmaktan tutun uçmaktan her türlü anlama geldiği için biraz zor, ama sanırım anlamı;

"Bazı otlar ağrılara ve hastalıklara iyi gelir" falan gibi bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

Brigand said:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida tempus aliquam. In justo nisi, vestibulum id cursus eu, commodo a arcu. Cras quis magna eu odio commodo tristique. Praesent id turpis sit amet nibh hendrerit euismod a non lectus. Cras quis odio vel felis malesuada condimentum id sed sapien.

yaw şunu yıllardır merak ederim bu template monsterda tüm içeriği böyle yazarlar ne demektir bu birisi çevirsin hayrına

cicero'nun the extremes of good and evil adlı eserinde geçen bir paragraf, lorem ipsum ile başlayıp gittekçe gidiyor. kitap latince yazılmış haliyle. gerçi bildiğim kadarı ile cicero'nun kendi cağındaki latince değil bu, sonradan biri 1500lerde yeniden yazıyor kitabı ordan alıntı lorem ipsum fln.

kitap çok güzeldir bu arada bulursanız acımayın okuyun
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

Cairne said:

salutaribus herbis aegrotos curabat et debiles vires mortalium recreabat

evet cumle bu :(

Salutaribus emin değilim ama Beneficial veyahut bir takım anlamına geliyor olmalı. Herbis Herb zaten ot. Aegrotos-uh hasta olan kişi, anlamına geliyor. Curabat et Debiles, Curabattan emin olmamakla birlikte cura ağrı anlamına gelmekte onu biliyorum, debiles'te zayıf anlamına geliyor.

Viro fiili yapmaktan tutun uçmaktan her türlü anlama geldiği için biraz zor, ama sanırım anlamı;

"Bazı otlar ağrılara ve hastalıklara iyi gelir" falan gibi bir şey.

oha cok pardon o ing tercume geldikten sonra troller bakmayı bıraktım

saol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...