Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 E bi zahmet :)[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Natural_Jedi, 15 Temmuz 2004 13:23 tarihinde demiş ki: son bi tavsiye doğacan:D ahaha işte yaratıcılık! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Azmodai, 15 Temmuz 2004 19:10 tarihinde demiş ki: bence Bab veya K3nkte olabilirdi. super bi isim. "K3nk gel buraya yavrum yemegini ye" Bapf güzel isim. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: DiaBLeSSe, 15 Temmuz 2004 12:06 tarihinde demiş ki: Arkidişler Adı Miel (Mielikki,Tanrıça + Miel Frcede = Bal) Karar verilmiştir! O kadar! Karar verildi arkadaşlar, daha bişi yazmayın. (Church çok güzel olurdu ama... :()[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Valla selincim dün yoktum ama miel süfer en iyi kararı vermişin seni tebrik ettim. eğer sokak kedisi olasydı kesin çorap koy derdim ama siyam miel süpper olmuş :)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Tişkkür ederim Morganacım =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Kilitleyin abi açılmamacasına :)[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar