veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Ya öyle bir grup vardi böyle milletin evine girip çekmecelerle dış fırçasıyla falan haliyi sürterekden müzik yapıyorlardı şimdi jeepi izleyince hatirladim. Onlari hatirlayan var mi elinde link olan please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 turk mu?bildigim turk bir grup var bu tarz ama adını unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yok yabancıydı fin yörelerinden youtubeda da videolari vardi da unuttum isimlerini herşeylerini :( böyle kadınlı erkekli bir grup kalabalıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 AHANDA AZİM YAPTIM BULDUM http://www.youtube.com/watch?v=zK0-BCyl2A8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar