pnoise Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 mac kullanıcısıyım haliyle arada sırada oyun oynamak istiyorum. ps3 almayı düşünüyorum fakat joystickine alışabileceğimi sanmıyorum. keyboard - mouse bağlanabiliyor mu ps3e? her oyunda çalışıyor mu? cod6 da özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yok hayır desteklemiyor her oyun, ekstra aparat alman gerekiyor ki ucuz değiller benim fikrimi sorarsan mouse ve keyboard ile oynamayı tercih ediceğin oyunu ps3 e alma. o tür oyunları oynamak için alıcaksan, ps3 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 evet çoğu oyun desteklemiyor destekleyenlerde mouse lag olabiliyor ps3 gamepad çok rahattır ama yinede olmaz diyosan bencede ps3 alma onun yerine pc alman daha mantıklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar