chambers Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ..yazımı küfürleyen -yayınlamadım tabii ki- ibneye sesleniyorum, “yo mama is so fatass she gave birth 2 u by shittin’ u momafukka.”) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 olm yeter hit vermeyin şunlara, şımardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bu benim ilk geç kaldım ben ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ayriyetten aganigi naganigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 küfürleşmeden tatlı tatlı tartışsanız ne güzel olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Script Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yannız o blogda ne boktan bi blogdu arkadaş ya teması bile boktandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar