forçen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 az önce MW2 yi aldım ama hem MW2 hemde MW2 multiplayer olarak 2 farklı oyun şeklinde gözüktü setup. MW2 yi yükleyince sadece single ı mı yükleniyor ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 mw yi yükle sen single %90 dan falan baslıyo yanlş yatırlamıyosam (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hem mw2 yi hemde mw2 multi yi çekiyorum. bi sıkıntı olmaz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bir sıkıntı yok o şekilde yükletiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 selam ben de buradan sorayım. Steam den dl ettiğimiz oyunları C den başka bir yere indirebiliyor muyuz? muhtemelen indirebiliyoruzdur, öyleyse nasıl ayarlanıyor bu meret??? Edit: typo... son edit: problem çözüldü. steam i direkt başka bi partition a kopyalayınca oraya indiriyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 steam nereye yüklüyse oraya yüklüyo oyunu fds editi mesajı yazdıktan sonra okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 çok salak lan steam. paşa paşa sorsa hemşerim nere kuram oyunu diye negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar