emreaydinn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 arkadaslar yeni basladım oyuna tusları tambılmıyorum bazılarını orendım ama bi turlu oldurdugum yaratıktan cıkanları alamadım oyundaki tuslar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.:(
emreaydinn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bu arda warhammer online den bahsediyorum aska warhammer oyunuda varmıs karısmasın
emreaydinn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hyr tabikide xD AMA gercek adım soyadım emre aydın
emreaydinn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yav bare yaratık oldurunce hangi tusla alıcaz cıkan ları bn alana kadar baskası alıyo
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Dostum oyunun tutoriallarını bir oku istersen. nası hareket edeceğinden , nası lootlayacağından bahseder o.
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ben alana kadar başkası alıyo.. İyiymiş :D Sağ tuşla lootları açıyorsun. Söylendiği gibi başlangıçtaki tutorialleri oku.
emreaydinn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 valla tıkladım butun tuslara bı turlu alamadım yeni basladım daha yav bilmiyoruz mazur görün o dediginiz sey ney xD nerden okucam XD
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Oyun sırasında karşılaşmışsındır. Önce kontroller ile ilgili basit bir eğitsel geliyordu. Sonrası, soru işareti simgesi olarak geliyordu (imleci üstüne getirdiğindemi tıkladığındamı ne yazı olarak gösteriyordu). İngilizce tabi bunlar. Esc > General > Tutorial & Help Tips bölümünde açma kapatma yeri. Bu arada shift ile cesetlere tıklıyorsan, auto loot yapıyor olabilirsin. Yada ayarlardan yanlışlıkla auto loot u açmış olabilirsin. (buradaki auto loot, cesetlere tıkladığın zaman geçerli.. Kestiğinde, otomatik loot yapmıyor. Sadece açtığın çantaları otomatik alıyor)
emreaydinn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 tamam yardım ıcın tekekkurler.
Öne çıkan mesajlar