PublicEnemy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kardeşim warhammer ben wow oynuyorum ikimizde diğer oyunu açınca bağlantıda sorun yaşıyor evde 4gb sınırsız net var ben bunu 2gb 2gb bilgisayarlara bölmek istiyorum nasıl yapılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://www.netlimiter.com/ NEt limiter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Yumruklarını kullan ^^ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bu aslinda pek mumkun degil. yani kaliteli bir router ile oyunlara priority atayabilirsiniz ancak. ozellikle D-Link in extreme gamer serisi routerlarinda download+gaming i ayni anda yapabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sanırım sizin işinizi netlimiter'den çok ping düzenleyici cfosspeed modu görür. 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilirsin dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar