StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Xp işletim sistemine geçtiğimden beri günde 5 6 defa kilitlenme problemi ile karşı karşıya geliyorum. Prawler'ın açtığıkonu başlığından dolayı fanımdan şüphelenmeye başladım fakat uzun bir süre için fan değiştirmeye gitmeye vaktim olmayabilir. Bu sırada bende ilgili başka bir konu da yardım almak isityorum. Malum, ani kilitlenmeler insanı gerçekten sinir edebiliyor. Özellikle uzun bir mesaj yazdıktan sonra mesajımı gönder tuşuna basıcakken kilitlenmesi ve bunun günde 2 3 defa olması insanı çileden çıkarıyor. Bu sebeple bir program tavsiyesi istiyorum. Klavyeye girdiğim her tuşu kaydedecek bir program. Piyasada keylogger gibi programlar var ama zannedersem onlar sadece şifre yazılan bölümlerdeki yazılanları kaydediyor(yanılıyorsam düzeltin). Aynı zamanda bu aradığım programın girdiğim her harfi o anda save etmesini istiyorum. Böyle bir program bilen varsa (ya da bir melek olan ve bu programı yazmak isteyen olursa) çok sevinirim :). Not: Bu mesajı yazarken bilgisayarım tekrar kilitlendi. Neyseki büyük bir bölümünü notepad'e kopyalayıp kaydetmiştim :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 world de yazdiklarini . ordan copy paste . world genelde cok iyi bir sekilde kurtariyor uzerinde calistigin dosyalari .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Amd ısınması. Ram yetersizliği. Windowsu kitleyebilcek çok şey var.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 sage ram yetersizliği deil ancak ram çakışmasından dolayı bilg kitlenebilir strencher xpye geçerken donanımda hiçbi deişiklik yaptın mı? yoksa işletim sistemi deiştirince kitlenme problemiyle karşılaşmak biraz garip. xpnin dier işletim sistemlerinden çok ram yediği kesin, ama cpu yu da fazla kullandığını hiç duymadım dolayısıyla ısınma probleminden bilgisayarın takılmasına yol açıcağını hiç sanmıyorum xp nin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 işletim sistemi ile birlikte tüm bilgisayar baştan aşağı yenilenmişti. Evet suçu Xpnin üstüne atmamak lazım galiba ram veya fandan da olabilir.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 abi naptın sen ya bütün donanım deişmiş sen gelip "xpye geçtim bilg takılıyo" diyosun yau. bütün donanım konfigürasyonunu yaz ona göre çözüm bulmaya çalışalım.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Abi, teşekkürler zaten ben onun için yardım istememiştim. Donanım problemlerini girene kadar kullanabileceğim bir autotext kayıt programı arıyorum. Donanımla ilgili sorunu aten düzelticem...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ayni problem 1,5 haftadir bendede var, ayarim buna.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar