Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitlenme Problemine Alternatif Yardım Talebi

StRencher

Öne çıkan mesajlar

Xp işletim sistemine geçtiğimden beri günde 5 6 defa kilitlenme problemi ile karşı karşıya geliyorum. Prawler'ın açtığıkonu başlığından dolayı fanımdan şüphelenmeye başladım fakat uzun bir süre için fan değiştirmeye gitmeye vaktim olmayabilir. Bu sırada bende ilgili başka bir konu da yardım almak isityorum.
Malum, ani kilitlenmeler insanı gerçekten sinir edebiliyor. Özellikle uzun bir mesaj yazdıktan sonra mesajımı gönder tuşuna basıcakken kilitlenmesi ve bunun günde 2 3 defa olması insanı çileden çıkarıyor. Bu sebeple bir program tavsiyesi istiyorum. Klavyeye girdiğim her tuşu kaydedecek bir program. Piyasada keylogger gibi programlar var ama zannedersem onlar sadece şifre yazılan bölümlerdeki yazılanları kaydediyor(yanılıyorsam düzeltin). Aynı zamanda bu aradığım programın girdiğim her harfi o anda save etmesini istiyorum. Böyle bir program bilen varsa (ya da bir melek olan ve bu programı yazmak isteyen olursa) çok sevinirim :).

Not: Bu mesajı yazarken bilgisayarım tekrar kilitlendi. Neyseki büyük bir bölümünü notepad'e kopyalayıp kaydetmiştim :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Amd ısınması.
Ram yetersizliği.
Windowsu kitleyebilcek çok şey var.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

sage ram yetersizliği deil ancak ram çakışmasından dolayı bilg kitlenebilir
strencher xpye geçerken donanımda hiçbi deişiklik yaptın mı?
yoksa işletim sistemi deiştirince kitlenme problemiyle karşılaşmak biraz garip. xpnin dier işletim sistemlerinden çok ram yediği kesin, ama cpu yu da fazla kullandığını hiç duymadım dolayısıyla ısınma probleminden bilgisayarın takılmasına yol açıcağını hiç sanmıyorum xp nin[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...