Grojarch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Nick Asulgard, karakter hardcore bi sekilde oynanmistir butun advanced stigma questleri yapilip son advanced stigma slot da acilmistir. AP si verilip son 3. advanced stigma da alinmistir. bot kullanilmadiginin garantisini veririm (banlenirse para iadesi, ama kendiniz bot acip banletirseniz gelmeyin bana). Hardcore bi sekilde oynadim, pvp puanindan ve stigmalarin tam olmasindan, lannok'u kestigimden anlasilmali zaten bu bota falan basvurmiyacagim. Zaten legion lideri oldugumdan kullanamazdim anlasilirdi, Legion un rank'i 8 dir Spatalosda. Asmodian Army Officer Rank 1, 1 parca lvl 50 gold PvP itemi var ve butun armorlari da golddur. 155k AP si de hazir su an. 10m kinah var. uk aion da livestats dan asulgard diye aratirsaniz ozelliklerini gorursunuz zaten. Burdan mesaj ya da msn den ulasabilirsiniz. [email protected] daha once burdan 2 wow char'i sattim, sorun yasanmamistir. 4 yildir uyeyim buraya. bot hakkinda uzunca aciklama yaptim cunku diger aion topiclerine baktim ve millet birbirini bot acmakla sucmlamis, alicilar kuskuda kalmis vs vs.. bu tarz polemiklere girmemek icin rahat bi sekilde soyleyebiliyorum, kesinlikle bot kullanmadim. lvl 75 destroyer sattim lineage2 de. sorunsuz bi sekilde, hardcore oynamayi seviyorum hic bi oyunda ihtiyac duymadim bota. karakter 1 aydir lvl 50, ne kadar erken lvl 50 oldugum ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bot kullanmadığının garantisini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Makler said: Bot kullanmadığının garantisini istiyorum. Su an banli olurdum bot kullansaydim, karakteri alip banlenirseniz parayi geri iade ederim garanti dedigim bu bilmislik taslama bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bilmişlik taslamıyorum. Garantisini nasıl vereceksin görmek istedim. Daha ilk cümlende BOT kullanmadım diyorsan insanları işkillendirir, beni işkillendirdiği gibi. Kaldı ki yeterli bir garanti değil bu. Ban yerse parasını iade ederim gibi cümleler. Kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Makler said: Bilmişlik taslamıyorum. Garantisini nasıl vereceksin görmek istedim. Daha ilk cümlende BOT kullanmadım diyorsan insanları işkillendirir, beni işkillendirdiği gibi. Kaldı ki yeterli bir garanti değil bu. Ban yerse parasını iade ederim gibi cümleler. Kusura bakma Daha onceki gordugum topiclerde millet birbirini bot kullanmakla sucluyor, ben en basindan aradan cikartiyim en onemli sey bot kullanilmamis olmasidir sonucta. Kim 500 TL verip aldigi karakterin banlenmesini ister? Bence en sacma sey bu, bu yuzden durust bir aciklamada bulundum temiz karakter. Karakteri yuz yuze de satarim gider bulusuruz sifreyi veririm, ev adresi vs vs herseyi de veririm dert degil. 27 yasimdayim ugrasamam bu tarz seylerle. 4 yildir uyeyim siteye, daha once de char sattim burda. Beni bilen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Madem 27 yaşındasın ve 4 senedir bu siteye üyesin, ve seni bilen biliyorsa.. BOT kullanılmamıştır demene de gerek yok ozaman. Kaldı ki sen BOT kullansan da kullanmasan da bunu kimse bilemez. Ben charı aldıktan sonra banlanırsa, kalkıp bana "Efendim aldıktan sonra BOT kullanmışsın ne yapayım.. ben BOT kullanmadığımın garantisini vermiştim, parayı iade etmiyorum sana" da diyebilirsin. Dolayısıyla BOT kullanmadığının garantisini veremezsin benim fikrimce. Beni zaten işkillendiren de bu. Herneyse uzamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi senin mantığınla karakterini satan herkez bot kullanıyor o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hayır benim demek istediğim şey, bot kullanmadığının garantisini veremezsin. hem de hiç bir şekilde. bunu üsteleyerek "ben bot kullanmadım" demek insanı düşündürüyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Makler said: Madem 27 yaşındasın ve 4 senedir bu siteye üyesin, ve seni bilen biliyorsa.. BOT kullanılmamıştır demene de gerek yok ozaman. Kaldı ki sen BOT kullansan da kullanmasan da bunu kimse bilemez. Ben charı aldıktan sonra banlanırsa, kalkıp bana "Efendim aldıktan sonra BOT kullanmışsın ne yapayım.. ben BOT kullanmadığımın garantisini vermiştim, parayı iade etmiyorum sana" da diyebilirsin. Dolayısıyla BOT kullanmadığının garantisini veremezsin benim fikrimce. Beni zaten işkillendiren de bu. Herneyse uzamasın. birader sen piyangodan mi ciktin da geldin? hadi gülüm bi uza sen, mani olma abilerine tamam mi. almak isteyen varsa gorusuruz konusuruz, almayi dusunmuyosan laf kalabaligi yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ne güzel hemen düşürün seviyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Makler said: ne güzel hemen düşürün seviyeyi. kardesim icten bi sekilde bot kullanmadim diyorum carpitiyosun laflarimi sinirlenirim seviyene de inerim gerekirse. bence de uzatma, karakteri satmaya calisiyorum tartisicak adam arama degil amacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Lafının hiç bir kelimesini çarpıtmadım. Kendi düşüncemi söylüyorum. Öyle sinirlenmene de, arada laf sokmana da gerek yok. Eğer sattığın şey ile alakalı bir konuda garanti veriyorum diyorsan ben nasıl verdiğini görmek isterim. Bot kullanmadığının garantisini de hiç bir şekilde veremeyeceğini söylüyorum. Olay bundan ibaret. Ha sana güvenen olur alır o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi ne saçma tartışma bu kendinize gelin sanane kardeşim alıosan al almıosan bas git forumu ne hale getirdiniz ya lanet olsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ya Makler patlat balonuda trolleme yaf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 türklerde herkes gibi aşırı bot kullanma vardı aionun ilk zamanlarında. adamın bot kullanmadım diye not düşmesi gayet normal aion için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 uk.aiononline.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 :) Demek spatalos seni de kaybetti Asulgard :) Ionia.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 wow u denicem ya tekrar, baymisti wow feci ama bakalim. tekrar sarmazsa mmo lara son vericem artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Everquest 2 ye gel dicem de grafikleri aion'dan sona felaket gelir sana bi de pure pve istemezsin sen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hala satiliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 karakterin nesi imba abicim ? takmışsın yeşil küpeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 full fenris yada anuhart + abbys jewell ve kemerleri filan olsa, imba karakter odur yani :) baya ortalama bi karakter bu, yalnıs anlasılmasın. imba karakter ornegi, bizim fatali :D http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=16067&serverID=35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar