Hasan_Acar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 birinci katta bir alarm sistemi,her odada bir kamera,kapi dedektörü...üst katta...bi adet ben,bi adet peder,3 adet av tüfegi,1 adet beylik tabancasi,4 adet kalin kürek sapi :) ;)[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 salon, odalar ve mutfakta duman detektoru var, onun disinda kapimiz tek kilitli ve tahta, genelde de kilitli degil zaten. turkiye'de ise celik kapi ve bozo var[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 benim annem bu konuda olayı abartmış durumda.. zaten çelik kapı var onu bir güzel kilitliyor. sonracıma bizim evde salon-mutfak ikilisi ve banyo-yatak odaları ikilisi arasında bir kapı var, annem onu da kilitliyor. ama anneme soruyorum: yahu koskoca çelik kapıyı açabilecek bir hırsız gelipte kıytırık ara kapıyı mı açamayacak? o da diyor ki: o ara kapıyı açmaya çalışırken ben elime baş ucumdaki kalası alır girdiğinde kafasına indiririm.. çok cesur kadın ama. bir kere gecenin bir yarısı su içmeye kalkmıştım malum kapıyı açacam ama kapı sanki kale kapısı, kilidini açarken baya ses çıkarıyor. sonra annemin ayaklanmasını duydum geldi uzaktan 'hey! kim var orda?' diye bağırmıştı, tabii elinde kalasla kısacası bizi annem koruyor. ek olarak pek bir şeye de gerek duymuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 walla benım degerli bi şeyım yok bı bılgı bı cd men bide müzik setim war o da sığmaz :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Xhearon Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bizde hiç bir şey yok bir adımda balkona giriyorlar :) bir kere hatırlıyorum arkadaş ile uo da sabahlıyoruz sabah bi kalktık balkon kapısının arkasınıda yaklaşık 15 tane saldalye üstüste koyulmuş duruyordu her zaman bu sabah ise saat 6 felan bi kalktık bilgisayar başından hiç bir şey duymadık ama balkon kapısı açılmış ve adam içerdeki ana kapıdan çıkmış gitmiş sonraki gece uo oynuyamadık :) evimiz boyle guvenli işte..[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ufaktan uplıyorum,izninizle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bızde hıc bısey yok koruma namına[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Al benden de o kadar :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar