Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev Güvenliğinize ne kadar dikkat ediyorsunuz?

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

benim annem bu konuda olayı abartmış durumda..

zaten çelik kapı var onu bir güzel kilitliyor. sonracıma bizim evde salon-mutfak ikilisi ve banyo-yatak odaları ikilisi arasında bir kapı var, annem onu da kilitliyor. ama anneme soruyorum: yahu koskoca çelik kapıyı açabilecek bir hırsız gelipte kıytırık ara kapıyı mı açamayacak? o da diyor ki: o ara kapıyı açmaya çalışırken ben elime baş ucumdaki kalası alır girdiğinde kafasına indiririm..

çok cesur kadın ama. bir kere gecenin bir yarısı su içmeye kalkmıştım malum kapıyı açacam ama kapı sanki kale kapısı, kilidini açarken baya ses çıkarıyor. sonra annemin ayaklanmasını duydum geldi uzaktan 'hey! kim var orda?' diye bağırmıştı, tabii elinde kalasla

kısacası bizi annem koruyor. ek olarak pek bir şeye de gerek duymuyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde hiç bir şey yok bir adımda balkona giriyorlar :) bir kere hatırlıyorum arkadaş ile uo da sabahlıyoruz sabah bi kalktık balkon kapısının arkasınıda yaklaşık 15 tane saldalye üstüste koyulmuş duruyordu her zaman bu sabah ise saat 6 felan bi kalktık bilgisayar başından hiç bir şey duymadık ama balkon kapısı açılmış ve adam içerdeki ana kapıdan çıkmış gitmiş sonraki gece uo oynuyamadık :) evimiz boyle guvenli işte..[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...