xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bolum makina mı? makina ise ve sende ders notları pc de varsa bana atsana atsana atsanaaaaa ):
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 makel sux. çarşamba vizeye girdim 0 çekicem sanırım. çalışmak lazım derse baya baya. bi de proje var ffs
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ben gitmiom okula ole daha ii. vizelere de girmedim. 6 cı senem bu sene daha 3 okuyorum.
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 xcorpion said: ben gitmiom okula ole daha ii. vizelere de girmedim. 6 cı senem bu sene daha 3 okuyorum. :)-D başarılarının devamına.
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ahah iyiymişsin sen. 84 girişli var bölümde ya. dede direk. ben bi sene uzattım kesin 3. sınıfım şu an, umarım artmaz.
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 PC de ders notum yok malesef. Bende kitaptan çalışıyorum. önerebileceğim kitap Prof. Dr. Erdem Koç un "makine elemanları 1,2 ve çözümlü problemler" isimli 3 adet kitabıdır. al hepsini çalış. beni sadece makine elemanları kesmedi. yanında 10 tane de eşantiyon ders aldım. 11 dersim KİNEMATİK MAKİNA ELEMANLARI-I ISI GEÇİŞİ-I TERMODİNAMİK-II MAKİNA LABORATUVARI-I ENERJİ YÖNETİMİ TERMİK TÜRBO MAKİNALARI HİDROLİK MAKİNALAR ISITMA HAVALANDIRMA AKIŞKANLAR MEKANİĞİ-I ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
Öne çıkan mesajlar