bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 benim makel dersim var sht :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bolum makina mı? makina ise ve sende ders notları pc de varsa bana atsana atsana atsanaaaaa ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 makel sux. çarşamba vizeye girdim 0 çekicem sanırım. çalışmak lazım derse baya baya. bi de proje var ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ben gitmiom okula ole daha ii. vizelere de girmedim. 6 cı senem bu sene daha 3 okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 çalışıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bira, mısır, test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 xcorpion said: ben gitmiom okula ole daha ii. vizelere de girmedim. 6 cı senem bu sene daha 3 okuyorum. :)-D başarılarının devamına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ahah iyiymişsin sen. 84 girişli var bölümde ya. dede direk. ben bi sene uzattım kesin 3. sınıfım şu an, umarım artmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 PC de ders notum yok malesef. Bende kitaptan çalışıyorum. önerebileceğim kitap Prof. Dr. Erdem Koç un "makine elemanları 1,2 ve çözümlü problemler" isimli 3 adet kitabıdır. al hepsini çalış. beni sadece makine elemanları kesmedi. yanında 10 tane de eşantiyon ders aldım. 11 dersim KİNEMATİK MAKİNA ELEMANLARI-I ISI GEÇİŞİ-I TERMODİNAMİK-II MAKİNA LABORATUVARI-I ENERJİ YÖNETİMİ TERMİK TÜRBO MAKİNALARI HİDROLİK MAKİNALAR ISITMA HAVALANDIRMA AKIŞKANLAR MEKANİĞİ-I ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar